Eksplozija u Cacku i zataskavanje, politicari bez morala.

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
Sta je istina, da li je bilo evakuacije ili ne??? Posto mi nista nije jasno... Pretpostavljam da nije...

"Evakuisali smo i pedesetak radnika koji su bili grupisani u blizini jezdinskog groblja"
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/226199/Eksplozija-u--fabrici-oruzja-i-municije

"Kidali smo žicu ograde a sve vreme čuo se plač"
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/226482/Kidali-smo-zicu-ograde-a-sve-vreme-cuo-se-plac

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/227565/Radnici-u-fabrici-oruzja-u-Cacku-radili-po-12-sati
"Odgovornost snose oni koji su terali radnike da nedeljama rade praktično bez prestanka, a to je rukovodstvo kompanije."

Mislim da im je preceno otkazima. Na zalost ovakvih firmi imate koliko hocete, gde izrabljuju radnike. Ni jedan politicar nije osudio ovu gresku, ni jedan politicar se nije interesovao kako je tim ljudima. Vazno je da oni rade po par sati i da se ne pojavljuju u skupstinu.

Prvo u Uzicu a sada ova u Cacku. Ko bi trebalo da bude kriv? Ili barem da se oseca odgovornim?
Nas ministar odbrane bi trebao da da ostavku ali posto nema ni trunku morala, kao i svaki drugi srpski politicar, tesko da ce je dati...

Eksplozije koje se dešavaju u namenskoj industriji ne dešavaju tek tako slučajno.

Mislim da je to namerno izazvano a glavni krivci su takozvani ministar Šutanovac i njegovih par ljudi sa zadatkom da vrše sabotaže u tačno određenim fabrikama i u tačno određenim intervalima a sve to po naređenju američkog šefa.
Nažalost ja nemam dokaza za tako nešto ali sigurno imaju službe koje su zadužene za bezbednost tih objekata.

Uništavanje srpske industrije, privrede i ekonomije vršeno je planski od strane režima i sada ostaje još po neko preduzeće iz državnog sektora koje jednostavno više ne sme da postiji.

Poslednja izmena:
Samo jedno znam.
Da sto vise vojnika gine na totalno nebitnim mestima za bilo koga,sto vise fabrika ide u vazduh ministar vojni je sve jaci,umesto da bude u pritvoru.

U odsustvu pravnog sistema, ne sprovođenju zakona, totalnom neznanju i samovolji partijskih fukara na najvažnijim i najbitnijim mestima i državnim funkcijama netreba biti naročito inteligentan da se shvati da je sve ovo iskonstruisano i to tako nevešto da je prosto smešno. A to samo zato jer se izazivači problema i haosa osećaju sasvim sigurno u svojoj bahatosti da im ne može niko ništa. U suštini rašrafiti ovaj smešni i namerno nesposobni režim nije nikakva umetnost čak šta više to je možda i najjednostavnije uraditi. Problem počinje posle toga jer samo izvesti pred sud i osuditi partijske funjare iz DS-a i G17 nije teško. Pravi problem je što su oni sve kompletno i sistematski uništili i za bilo kakav pomak sa dna treba da prođu godine.

Ali bitno je da se ta bagra izvede pre sudove i pravosnažno osudi na najteže kazne jer oni treba da budu primer svakom drugom koji dođe posle njih šta ga čeka ako misli samo da krade i otima dok je u sistemu vlasti.

neophodno je da postane praksa da svaki radnik mora da zna HTZ mere na svom radnom mestu,svoja prava i svoje obaveze...u stvarnosti poslodavci traze od radnika da sto vise i bolje rade-zahtevaju sve vece obaveze....i tako godinama svi zaborave na radnicka prava...
znam to vrlodobro...kad sam se borio za svoja prava dok sam bio PVL nisam nikako mogao dadodjem do HTZ pravilnika u vojsci...saznao sam slucajno da je naredjeno da se ti pravilnici povucu iz jedinica i biblioteka---cilj je bio da se staresine ne upoznaju sa svojim pravima..znam koliko su to komandanti zloupotrebljavali...secam se meseci kad sam imao 540 radnih sati mesecno a pisano mi je 168...znam kad je jedinica prelazila stotine kilometara bez odmora vozaca...znalo se za volanom provoditi i po 20 sati....naredjivano je da voze ljudi bez odgovarajucih kategorija...znam koliko je propusta pravljeno u skladistima ratne rezerve....mnogo je toga radjeno van pravila i propisa...sto je najgore postavljani su ljudi na rukovodeca mesta koji nisu imali pojma za ikakve propise o kojima govorim...ne bih se zacudio da ni direktor namenske u slobodi pojma nema o tom HTZ pravilu u vojsci, a za radnike znam da ne znaju....nije tu u pitanju samo radnovreme...vec i obavezni pregledi na medicini rada..obavezno koriscenje GO u jednom delu bez prekida...obavezne dopune u ishrani na poslu...sigurno ima jos toga...

Jel ta vojna industrija u Cacku privatizovana? Koliko znam nije, ako nije smem da se kladim da ce biti. .................prodata za sitne pare Amerima. Da vidimo hoce se i onda pricati o slucajnoj eksploziji.
ovde je ucinjeno jos bolje...SDPR i ministar su privatno napravili ugovore za izvoz namenske....otpustili gro radnika...preuzeli ugovorene obaveze vezane za rokove....forsirali radnike do maksimuma da se rokovi ispostuju....i desilo se sta se desilo....sto je najgore sve se to ne moze ispitati i javnosti prezentovati....prodavci oruzja su opasne zverke...a ministar ceto sve staviti pod nacionalni interes izdravo.....vec se godinama SDPR ponasa kao privatna firma...a nije...obrce ogromna sredstva a onaj ko je kontrolise je u direktnom dilu...

Eksplozije koje se dešavaju u namenskoj industriji ne dešavaju tek tako slučajno.

Mislim da je to namerno izazvano a glavni krivci su takozvani ministar Šutanovac i njegovih par ljudi sa zadatkom da vrše sabotaže u tačno određenim fabrikama i u tačno određenim intervalima a sve to po naređenju američkog šefa.
Nažalost ja nemam dokaza za tako nešto ali sigurno imaju službe koje su zadužene za bezbednost tih objekata.

Uništavanje srpske industrije, privrede i ekonomije vršeno je planski od strane režima i sada ostaje još po neko preduzeće iz državnog sektora koje jednostavno više ne sme da postiji.

slazem se u potpunosti. srpska namenska industrija je konkurent americkoj . zato sutanovac odradjuje posao za svog gazdu i unistava ono sto mu je naredjeno da unisti.

isto rade i tadic i dinkic na globalnom nivou

нек прича ко шта хоће ал откако је shuntanowatz војни министар нама мало-мало па нешто експлодира
складишта муниције, фабрике...
случајности у војној индустрији??? у то само ретард или крајње злонамеран верује

Poslednja izmena:
Sta je istina, da li je bilo evakuacije ili ne??? Posto mi nista nije jasno... Pretpostavljam da nije...

"Evakuisali smo i pedesetak radnika koji su bili grupisani u blizini jezdinskog groblja"
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/226199/Eksplozija-u--fabrici-oruzja-i-municije

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/226482/Kidali-smo-zicu-ograde-a-sve-vreme-cuo-se-plac

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/227565/Radnici-u-fabrici-oruzja-u-Cacku-radili-po-12-sati
"Odgovornost snose oni koji su terali radnike da nedeljama rade praktično bez prestanka, a to je rukovodstvo kompanije."

Mislim da im je preceno otkazima. Na zalost ovakvih firmi imate koliko hocete, gde izrabljuju radnike. Ni jedan politicar nije osudio ovu gresku, ni jedan politicar se nije interesovao kako je tim ljudima. Vazno je da oni rade po par sati i da se ne pojavljuju u skupstinu.

Prvo u Uzicu a sada ova u Cacku. Ko bi trebalo da bude kriv? Ili barem da se oseca odgovornim?
Nas ministar odbrane bi trebao da da ostavku ali posto nema ni trunku morala, kao i svaki drugi srpski politicar, tesko da ce je dati...

Mislim daa nije u redu da se ovoj bagri laska sa terminom Politicari .
To su jeftini politikanti , izvrsioci radova po nalogu nasih neprijatelja , hrvatski i siptarkski guverneri u Srbiji i nista drugo . Kavi politicaari , kakvi bakraci .

Al najjace je kad je direktor fabrike izjavio kako je on bas TOG DANA otisao kod radnika da ih pita da li su umorni i ko je umoran moze kuci...ahahahhahahahhahahah!!!!!!!

Не секирајте се,зато ће ШуНАТОвац да пазари најквалитетнију (по цени)муницију за нашу војску (није га џабе НАТО обучио) :
27ammo_190.jpg

Back