Eksplodirala rafinerija u Republici Srpskoj: Tresao se ceo Bosanski Brod od silovitog

A je l' moguce da se desio kvar, ili mora biti NATO, CIA...

Naravno da jeste...

U rafineriji nije moguc kvar koji dovodi do eksplozije.

Da,bas cudno da u rafineriji koja preradjuje jednu zapaljivu supstancu u druge zapaljive supstance moze da dodje do eksplozije...

NEMA SLUČAJNOSTI KAD SE SVE DESI:

1)
DAN POSLE NATO vezbe u Srbiji gde su se gle čuda baš vezbale VANREDNE SITUACIJE...imadosmo prvo niz karambola na auto-putu i putevima u Srbiji gde poginu zbirno 11 ljudi (verovatno koristeno Haarp oruzje za stvaranje guste magle...kao i pri slučaju helikopter...) + energetsko oruzje koje je koristeno pri izazivanju saobracajke i ubistva Princeze Diane u Parizu '98.

2)
I DAN POSLE izbora kad im (CIA_i, Mi6-u i drugarima) nije uspela obojena revolucija u RS...imamo VANREDNU SITUACIJU U RUSKOJ RAFINERIJI U BRODU...

Pametnom dovoljno...

...

Jel' moguce da neko izgovori ovoliku gomilu gluposti u samo jednom postu........

Gledali mnogo filmove, i to one američke.

Za divno cudo, iako se ti sa time sprdas, americki filmovi jako dobro pokazuju kako stvari funkcionisu. Malo banalizovano, malo superherojisticki, na kraju ipak su u pitanju filmovi, ali oni sasvim dobro pokazu sta se radi i kako se radi.

Tako da DA, cak i na osnovu gledanja americkih filmova da se zakljuciti da je u pitanju diverzija.

Pa sta vi mislite, da se rafinerije prave tako da svaki dzudzos koji u njima radi moze da pijan napravi haos? Hoce to u glavama raznih sociologa, psihologa, HR menaDJera i slicne boranije. Mi inzenjeri znamo malo bolje kako pravimo stvari da budu koliko god je moguce idiot-proof.

Tako da i to napisemo - NE, nije bas tako lako napraviti ovakvu eksploziju. Neki mnogo pametniji ljudi i od tebe i od mene i od velike vecine nas na forumu su smislili, definisali, proracunali, propisali i napravili tu Rafineriju da bi se, eto, desavale OVAKO velike eksplozije.

I na kraju ono sto su pomenule neke druge kolege a sto sam ja pokusao da karikiram citatom iz Balkanskog spijuna - da se nesto ovako desi dan posle izbora u RS? Te cu ponoviti:

MOZE CENTRALA DA POGRESI JEDNOM, ALI NECE STO PUTA!!!

Poslednja izmena:
Stara rafinerija, raspala, gusi Kolindine rvate preko Save. Rusi KASKO OSIGURALI na 300% vecu cenu, i sada ce zapadno osiguranje da rikne.

A nece ekoloske kazne placati i elegantno ce se povuci, jer im pravi finansijsku dubiozu

Кај ти знаш Есаде, када ниси био.

Одбијаш позив на крметину стално, ћу још помислити да си неки мусли :evil:

Чуј, јадан.

Још ће се сажалити над њим, па му послати неку бркату са Урала.

Чисто да га испоштују :rotf:

:)

Jednu ovako nadarenu :

ruskinja-bilder.jpg

images

Poslednja izmena:
Кај ти знаш Есаде, када ниси био.

Одбијаш позив на крметину стално, ћу још помислити да си неки мусли :evil:

Nikad nisam bil u otadzbinu zapadnu Srbiju (RS). Zapadnije od Sapca, Valjeva, Priboja i Prijepolja nesam bil. Ne racunamo ex YU i EU.

Krmetina je kamoricna i goji, jos su svinje prljave i ne ekoloske, jos hodza preti kletvama i izopstenjem iz dzemata. Pa gde da dusu svoju spasim?

Plasim se cetnika Visegrad.sa kokardama i subarama ko iz Bulajicevi filmovi.

Pa u automobilu se i desava eksplozija goriva dok radi.Namerna,i u kontrolisanim uslovima.
Koliko automobila izgori usled nekog sitnog kvara?

Jos da mu objasnis kako idu taktovi pa da stvori sliku o tome... usisavanje, sabijanje, sagorevanje i izbacivanje. :lol:

- - - - - - - - - -

E pa tako se i u rafineriji sve samokontrolise. Nema eksplozija! Osim ako neko ne napravi eksploziju.

:lol: tako je sve roboti rade , nema greske!

Da,bas cudno da u rafineriji koja preradjuje jednu zapaljivu supstancu u druge zapaljive supstance moze da dodje do eksplozije...

Bas zato sto preradjuju zapaljivu supstancu, rafinerije svedu mogucnost eksplozije slucajnoscu ili nepaznjom.

Da takvi pogoni eksplodiraju kad se babi sni, do sada ne bi bilo zivog sveta koji je umrezen nuklearnim postrojenjima.

Za divno cudo, iako se ti sa time sprdas, americki filmovi jako dobro pokazuju kako stvari funkcionisu. Malo banalizovano, malo superherojisticki, na kraju ipak su u pitanju filmovi, ali oni sasvim dobro pokazu sta se radi i kako se radi.

Tako da DA, cak i na osnovu gledanja americkih filmova da se zakljuciti da je u pitanju diverzija.

Pa sta vi mislite, da se rafinerije prave tako da svaki dzudzos koji u njima radi moze da pijan napravi haos? Hoce to u glavama raznih sociologa, psihologa, HR menaDJera i slicne boranije. Mi inzenjeri znamo malo bolje kako pravimo stvari da budu koliko god je moguce idiot-proof.

Tako da i to napisemo - NE, nije bas tako lako napraviti ovakvu eksploziju. Neki mnogo pametniji ljudi i od tebe i od mene i od velike vecine nas na forumu su smislili, definisali, proracunali, propisali i napravili tu Rafineriju da bi se, eto, desavale OVAKO velike eksplozije.

I na kraju ono sto su pomenule neke druge kolege a sto sam ja pokusao da karikiram citatom iz Balkanskog spijuna - da se nesto ovako desi dan posle izbora u RS? Te cu ponoviti:

MOZE CENTRALA DA POGRESI JEDNOM, ALI NECE STO PUTA!!!
Nije kvar, oni su.

the-expendables-4.jpg

Back