Eksplicitne fotografije

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.665
Razmišljam nešto... Skoro svima su dostupni smart telefoni sa kamerama, pa pretpostavljam da ljudi vrlo često imaju eksplicitne fotografije i/ili snimke, svoje, svojih partnera, zajedničke... Gde se čuvaju da neko slučajno ne vidi? Šta kad kompjuter mora kod majstora na servis? Kako reagovati? Šta reći? Šta će majstor da misli? Jer on će videti sve što je u kompjuteru... Još ako mu kažete da vam sačuva slike... :rumenka:

iz telefona se izvadi memorijska kartica, a iz kompa izvadiš hard i posle kupiš drugi.. :mrgreen:

Za karticu ok. Ali ko stalno da kupuje novi hard? A onda moraš odmah, čim ga poneseš kod majstora... Ali skroz nije loša ideja imati poseban hard za to...

- - - - - - - - - -

ufff briga me, imace sta i da vidi :malav:

Jel to znači da nemaš ili da te nije briga što neko vidi? :think:

skineš na neki usb, a na hardu uradiš posebnu particiju koju možeš češće da formatiraš.

- - - - - - - - - -

ili samo nazovi folder "Recepti za kolače", teško da će ga bilo koji muškarac otvoriti.. :lol:

Pura moca i ja bi prvo taj otvorili, kod nas je prvo klopa pa sve ostalo

- - - - - - - - - -

Za karticu ok. Ali ko stalno da kupuje novi hard? A onda moraš odmah, čim ga poneseš kod majstora... Ali skroz nije loša ideja imati poseban hard za to...

- - - - - - - - - -

... ili nema šta da se vidi z:mrgreen:

Ma nazoves ga System32 i cao, mislim da to niko ne voli da cacka :lol:

Ovo za recepte bih otvorio 101%, pre svega jer bi mi bilo sumnjivo, a kao drugo, volim da se zezam u kuhinji... ovaj, mislim sa hranom.. :whistling:

- - - - - - - - - -

postoje skrivaci

pa se folder i ne vidi

Wise-Folder-Hider-Portable

A ako mora da im sacuva, jer je formatiranje neizbezno? :D

Poslednja izmena od moderatora:

- - - - - - - - - -

skineš na neki usb, a na hardu uradiš posebnu particiju koju možeš češće da formatiraš.

- - - - - - - - - -

Pura moca i ja bi prvo taj otvorili, kod nas je prvo klopa pa sve ostalo

- - - - - - - - - -

... ili nema šta da se vidi z:mrgreen:

i jedno i drugo i trece :malav;

Dobro, super saveti, osim ovih što to nemaju...

Ali ako ipak, ipak, mora da formatira hard, a ne kupuje vam se novi, kako se osećate? Jel vam neprijatno? Ili vas baš briga?

Verujem da bi mi bilo neprijatno, ali bih predlozio da ja budem tu u trenutku kad treba da sacuva te stvari, da bih pokazao sta da sacuva, i tako bih se osigurao da nece otvarati te foldere :lol:

Ali sta znam, tada ce me videti, i ko zna hoce li ikad vise, sta me briga :lol:
Sigurno su se vec poprilicno nagledali svega, tako da im to nece biti nista neobicno

Poslednja izmena:
Dobro, super saveti, osim ovih što to nemaju...

Ali ako ipak, ipak, mora da formatira hard, a ne kupuje vam se novi, kako se osećate? Jel vam neprijatno? Ili vas baš briga?

Pazi sad brutalno iskren odgovor. U podsvesti me nije briga, naprotiv podsvesno znam da imam atribute koji su za pohvalu.
Medjutim, nisam samo ja u pitanju tako da smatram da mi ne treba tako nesto I jednostavno premestim sve sto smatram da nije za svacije oci na sigurno.
Blaga potreba za egzibicionizmom je izrazena kod svakoga ko ima sta da pokaze. Zavisi od mnogo faktora. Uglavnom sklonim .

Back