''Eksperti'' za ukrajinski rat na tv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti ljudi jesu smešni ali je zanimljivo što su mediji koji ih dovode od početka i planski krenuli da se bave pitanjem da li je ruski napad moralno ispravan ili ne, da li Rusija ima pravo na njega ili ne, umesto da je glavno pitanje kako Srbija treba da se postavi prema celoj stvari.

Naravno, taj ugao gledanja nije slučajno odabran. Prvo se mesecima vrši ispiranje mozgova pričom da je Rusija apsolutno u pravu, da je u pitanju bitka dobra i zla (Teša Tešanović), da je Bog na strani Rusije, da nema šanse da Rusija izgubi, da je krajnji cilj Rusije da izazove raspad NATO saveza itd. A onda se tako pripremljenoj publici ponudi jedino ispravno rešenje - neuvođenje sankcija. Čovek koji veruje da je državno rukovodstvo postupilo onako kako Bog očekuje jer mu eksperti sa Hepija tako govore već mesecima nije u stanju da shvati realno stanje i u svakome ko misli drugačije videće neprijatelja srpstva, izdajnika i satanistu.
Svako nezavisno misljenje je ispravno, bolesno je ono koje se namece
 
a greh Ljubiše Ristića je što je bio JUL-ovac?

baš si ga diskreditovao

zamisli da je bio G17 ili DS...
tada bih čitao...

nego ni reč o "ekspertima" sa N1?
najave ih kao "profesor fakulteta za političke nauke" kao da je to nešto merodavno za vojnu doktrinu i taktiku?

Svi iz špijunskih mreža ili operisani od NATO bombardovanja po nalogu lobija Madlen Olbrajt koju sad crvi povraćaju koliko je kisela...
Svakakve kreature danas zavrsavaju fakultete i nazivaju se profesorima
 
Као што сте приметили, бирам да поставим емисије где је у студио позван и неко ко се руској агентури како-тако супроставља, шта је иначе велика реткост у емисијама овог типа, јер обично припадници руске агентуре наступају без опонента у студију, а да би несметано "дискутовали" по систему "ти мени сердаре ја теби војводо"

Uloga ovog Cedomira nije da diskutuje nego su ga poslali kao provokatora.
O cemu bi ovaj diskutovao? Covek ne zna odakle je shupalj.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top