Екскурзија по западној Србији

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.781
Док село гори, баба се чешља.

На Косову и Метохији Курти избацује последње елементе српске државности, Србија је у процепу између истока и запада, у свету рат, најава нове рецесије, инфлација се није зауставила, у друштву велиике тензије,

а Вучић се шетка на екскурзији и зеза се. Прави палачинке војсци, прави џем, држи тренинге младим кошаркашима, плови белом лађом по Дрини са Додиком,
Могли бисмо на овој темилици да анализирамо како се проводи на екскурзији док су пожари на све стране.

Krstarenje sa Dodikom.

1000010331.jpg

На Косову и Метохији Курти избацује последње елементе српске државности, Србија је у процепу између истока и запада, у свету рат, најава нове рецесије, инфлација се није зауставила, у друштву велиике тензије,

а Вучић се шетка на екскурзији и зеза се. Прави палачинке војсци, прави џем, држи тренинге младим кошаркашима, плови белом лађом по Дрини са Додиком,
Могли бисмо на овој темилици да анализирамо како се проводи на екскурзији док су пожари на све стране.

Lik se ladno zaebava, cirka po destilerijama, splavari Drinom, rostilja, krka palacinke...cepa banane klincima na basketu...

Dodik jadan ko mecka mora s njim, jer to je nazalost predstavnik Srbije...

Jos im samo fali @Jugoslav Čvarak ...

...

Lik se ladno zaebava, cirka po destilerijama, splavari Drinom, rostilja, krka palacinke...cepa banane klincima na basketu...

Dodik jadan ko mecka mora s njim, jer to je nazalost predstavnik Srbije...

Jos im samo fali @Jugoslav Čvarak ...

...
Bila bi mi čast zaploviti tim brodom mira, ljubavi, časti, poštenja i prosperiteta.

:heart2: :heart2: :heart2:

Zamisli probudiš se ujutro, otvoriš oči i prvo što ugledaš je nasmijano lice Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, koji ti za doručak u krevet nosi pečene palačinke koje mirišu po ljubavi.

O da si mi u sobi kada zahladi
da mi doneses dorucak od ljubavi
pa da mi tvoje usne snene
na topli kruh zamirisu
u jutro puno bure da me miluju

romeo-1.gif

Bila bi mi čast zaploviti tim brodom mira, ljubavi, časti, poštenja i prosperiteta.

:heart2: :heart2: :heart2:

Zamisli probudiš se ujutro, otvoriš oči i prvo što ugledaš je nasmijano lice Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, koji ti za doručak u krevet nosi pečene palačinke koje mirišu po ljubavi.

O da si mi u sobi kada zahladi
da mi doneses dorucak od ljubavi
pa da mi tvoje usne snene
na topli kruh zamirisu
u jutro puno bure da me miluju

Pogledajte prilog 1606136
nisam znala da su :mace: toliko romantične i kada nije februarrrrrrrrrrrrrrrrrr :zper:

Pa ne možemo da kažemo da nas nije upozorio na vreme:

Vučić: Za tri do četiri meseca biće najgora situacija od 1945.

Eto nam sad.

Back