ЕКСКЛУЗИВНО Србија купује ПВО систем „панцир“ од Русије!

Тихи

Starosedelac
Poruka
167.920

Војска Србије добиће руски ПВО ракетни систем „панцир С1“ у другој половини идуће године, сазнаје Спутњик, чиме ћемо постати једина земља у овом делу Европе која ће имати тако моћно оружје.

4436128.jpg

У истом периоду у Србију би требало да стигну и хеликоптери Ми-17 и Ми-35, а војни експерти оцењују да ће набавка нових хеликоптера бити велики технички скок борбене готовости нашег ваздухопловства.

Такође, до краја идуће године очекује се да ће Војска Србије добити и модернизоване тенкове Т-72 и модернизована оклопна возила БРДМ-2, које Руска Федерација поклања Србији.

Влада Србије је већ одвојила новац за „панцир“, који ћемо набавити по најповољнијим могућим условима.

Реч је о систему које је руски председник Владимир Путин препоручио председнику Србије Александру Вучићу током војне параде на Црвеном тргу у мају ове године, а које војни експерти и медији називају убицом „апача“ и авиона А-10.

Хибридни противавионски систем „панцир С1“, који укључује противавионске пројектиле и противавионске топове, створен је како би се пружила директна подршка трупама на терену, али и противавионским системима великог домета као што су С-300 и С-400.

Реч је о могућном систему за одбрану од авиона, хеликоптера, крстарећих ракета и беспилотних летелица. Руска армија је „панцире“ распоредила у Сирији, где су се одлично показали у борбеним условима, одбијајући неколико масовних напада беспилотних летелица на руску базу Хмејмим.

Српске власти су више пута поновиле да Србија набавља оружје да би ојачала своју одбрану.

https://rs.sputniknews.com/vesti/201810191117556082-srbija-rusija-pancir/

Lepa vest :ok:

Nasima ne verujem "ich". Ali Rusima verujem.

Mislim, nece valjda da nas opet plase sa 3 miga 21 i 2 f16 hrvata

Jer ako ce da se plasimo hrvatskih zrakomlata onda smo stvarno ne samo banana nego i idiotska drzava

- - - - - - - - - -

Dogodine S 700, da prizemljimo Airforce1

Zar tako govori jedan neokupani krezubi naprednjak

Dok je Vucic na kisi cekao na travnjaku ispred kuce garavog Obame, sta si ti radio

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim, Ana Brnabic govori na sastanku Bilderberga

Pa nas stite Rotsildi, sada smo mi Srbi Soroseve kuckice

Koji ce nam pancir, treba nam vazelin i kondomi da nas makar jebu bezbedno da ne dobijemo sidu i te moderne zapadne bolestine

- - - - - - - - - -

Vidi lesija, bacis mu kosku on uvati odma i aportira

To je pravi dobro vaspitani seoski dzukac

A ne ove gradske kalamunje, rovare sa penzionerima oko kontejnera

Војска Србије добиће руски ПВО ракетни систем „панцир С1“ у другој половини идуће године, сазнаје Спутњик, чиме ћемо постати једина земља у овом делу Европе која ће имати тако моћно оружје.

4436128.jpg

У истом периоду у Србију би требало да стигну и хеликоптери Ми-17 и Ми-35, а војни експерти оцењују да ће набавка нових хеликоптера бити велики технички скок борбене готовости нашег ваздухопловства.

Такође, до краја идуће године очекује се да ће Војска Србије добити и модернизоване тенкове Т-72 и модернизована оклопна возила БРДМ-2, које Руска Федерација поклања Србији.

Влада Србије је већ одвојила новац за „панцир“, који ћемо набавити по најповољнијим могућим условима.

Реч је о систему које је руски председник Владимир Путин препоручио председнику Србије Александру Вучићу током војне параде на Црвеном тргу у мају ове године, а које војни експерти и медији називају убицом „апача“ и авиона А-10.

Хибридни противавионски систем „панцир С1“, који укључује противавионске пројектиле и противавионске топове, створен је како би се пружила директна подршка трупама на терену, али и противавионским системима великог домета као што су С-300 и С-400.

Реч је о могућном систему за одбрану од авиона, хеликоптера, крстарећих ракета и беспилотних летелица. Руска армија је „панцире“ распоредила у Сирији, где су се одлично показали у борбеним условима, одбијајући неколико масовних напада беспилотних летелица на руску базу Хмејмим.

Српске власти су више пута поновиле да Србија набавља оружје да би ојачала своју одбрану.

:)

Znaci "Predizborna kampanja" je pocelaaa...!

Ova vest bi mi izgledala nesto verodostojnijom , imajuci u vidu na potencijalnu pretnju sankcijama od strane Merike u slucaju da se nabavlja naoruzanje i vojna oprema od Rusije , koja je inace , pod sankcijama zapada :

" OTKRIVAMO! SRBIJA DOBILA SJAJNU PONUDU:

Kinezi spremni da nam isporuče rakete dometa 300 km!

Peking spreman da nam isporuči najmodernije krstareće rakete i PVO raketni sistem FD-2000, koji je moćniji od ruskog S-300! Kinezima, zbog 'Železare' i drugih investicija, jako stalo da Balkan dugoročno bude stabilan. Procenjuju da je to moguće samo ako je Srbija respektabilna vojna sila ..."...

http://informer.rs/vesti/politika/2...kinezi-spremni-nam-isporuce-rakete-dometa-300

Ta vest kao da je promakla na temi o Siriji ...

Imas li neki link da je postavis tamo ?

Osim ako ne mislis na onaj snimak za koji su se Izraelci pohvalili da je njihovih ruku delo ?

Medjutim , taj Pancir je lakse ostecen i sa takvim ostecenjima sigurno nije pogodjen avio bombom , vec je , kako se kaze po Netu , dronom ...

Posada otisla na "pus pauzu" i popili koktel ...

Cisto sumnjam da be se neko od nasih tako igrao macke i misa sa zlikovackom avijacijom ...

Poslednja izmena:

4436128.jpg

Mozes ti da verujes kome hoces, ali sta bi nasa vojska s tim radila. Da li znas da je 12 recikliranih MIG-va SICA u eventualnom sukobu sa NATO-om.

Mozes ti da verujes kome hoces, ali sta bi nasa vojska s tim radila. Da li znas da je 12 recikliranih MIG-va SICA u eventualnom sukobu sa NATO-om.

Па ти си прави честити титоиста српског порекла. Имаш срећу што си у позним годинама па васпитање не дозвољава третман у складу са твојим писањем.

Back