Ekskluzivno saznajemo: Uhapšeni Velja Nevolja i Marko Miljković

Goranu Papiću ukinut pritvor​


Goran Papić
Izvor: Printskrin: TV Pink

Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor bivšem zameniku načelnika SBPOK-a Goranu Papiću, koji je pod istragom zbog sumnje da je urgirao da policija odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil od, sada osumnjičenog vođe kriiminalne grupe, Marka Miljkovića, potvrdio je za Nova.rs njegov branilac, advokat Branislav Tapušković.

https://rs.n1info.com/vesti/goranu-papicu-ukinut-pritvor/?ref=push
 
:lol:

Dok policijski timovi celog sveta na čelu sa Interpolom tragaju za navodnim vođom "kavačkog klana" Radojem Zvicerom, za kim su Srbija a potom i Crna Gora raspisale crvenu poternicu, on se po prvi put obratio javnosti i to preko pisma svog advokata koje je stiglo u redakciju "Informera".

Njegov branilac tvrdi da se protiv Radoja Zvicera, koji je porodičan i pošten čovek vodi medijska haranga, te da sve što je izgovoreno tom prilikom o Radoju Zviceru nije istina...

On ističe da njegov klijent nema saznanja niti je bilo kako povezan sa izvršenjem krivičnih dela u Srbiji i da Zvicer nije okrivljen u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.Takođe advokat dodaje da povezivanje Zvicera sa krivičnim delima i navođenjem "ćevapa", "Hanibala" i "ljudoždera" predstavlja isticanje neistina i uvreda njemu, što kao porodičan čovek shvata i kao uvrede svojoj porodici.

OGLASIO SE ZVICER, PROGOVORIO O ĆEVAPIMA I LJUDOŽDERIMA! Vođa kavačkog klana najavio pod kojim uslovom bi došao u Srbiju https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/...ismo-advokat-kavacki-klan-veljko-belivuk.html
 
Ja prosao u grad pre toga, vidim pun grad policije, na Brankovom mostu 100 ljudi iz nekog obezbedjenja u zutim prslucima, ne kapiram sta se desava.

Vracam se oko 20h30 preko istog mosta, na obali haos,baklje, dim, masa ljudi, ali posto sam u kolima i idem u suprotnom smeru nema pojma sta je. A fudbal ne pratim. Jos zena kaze da stanemo da odemo da vidimo sta se desava, ko slavi ali nisam hteo.

I sad vidim sledece - koliko vidim, ekskluzivna vest jer je nisam nigde nasao:

 

Back
Top