Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Па добро издала ме математика...9 година хвала на исправци...11 godina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па добро издала ме математика...9 година хвала на исправци...11 godina ?
Mozda si najavio smenu vlasti 2023Па добро издала ме математика...9 година хвала на исправци...

наравно, комплексаши. то значи да наша опозиција нема озбиљне стручњаке за односе са јавношћу, који ће да их упакују како треба.Komplex nize vrednosti.
Zato si ti tu, da napadaš opoziciju kao Šumski Telegrafнаравно, комплексаши. то значи да наша опозиција нема озбиљне стручњаке за односе са јавношћу, који ће да их упакују како треба.
аман човече, свако нормалан воли да види уредне и лепо одевене људе. али, наша опозиција не треба да придобије мене, него неку радничку сиротињу у Крагујевцу. а њима то боде очи.Trebalo je da dodju u emisiju u trešama.
Recimo Šešelj je u Tvitu bio nešto izmedju jer nema sako. Samo što će opet imati oko 2%.![]()
прво, Обрадовић није опозиција, продао се Вучићу. значи, промућкај мало главом пре него извалиш глупост.Zato si ti tu, da napadaš opoziciju kao Šumski Telegraf
Samo narodna nosnja...
Nikakvo odelo ni cipele ... to ne donosi promil na izborima.
Ovako nesto.
Pogledajte prilog 1018756

Није то још сигурно и Ђилас је рекао да не верује у тај сценарио...прво, Обрадовић није опозиција, продао се Вучићу. значи, промућкај мало главом пре него извалиш глупост.
поента је у томе да не смеш да изгледаш као менаџер банке ако мислиш да сиротиња гласа за тебе.Лежерни стајлинг, благо чупава коса, повремено намештање муда...добро не мора ово за муда...али скапирали сте...за таквог бих радо гласао...![]()
Ма разумемо се...ја се зајебајем мало полазим од себе...поента је у томе да не смеш да изгледаш као менаџер банке ако мислиш да сиротиња гласа за тебе.

Evo Adolph VuqIer nosi bankarsko odelo pa i dalje ima 2 miliona glasovaпоента је у томе да не смеш да изгледаш као менаџер банке ако мислиш да сиротиња гласа за тебе.
Nikada ih nije imao.pa i dalje ima 2 miliona glasova
они сад гласају за њега зато што су уцењени или везани личним интересима. али опозиција није у положају да уцени или принуди, она мора да придобија гласаче.Evo Adolph VuqIer nosi bankarsko odelo pa i dalje ima 2 miliona glasova
Dobro, koje opozicione stranke ti podržavašони сад гласају за њега зато што су уцењени или везани личним интересима. али опозиција није у положају да уцени или принуди, она мора да придобија гласаче.
подржавам свакога и било кога ко ће Диктатора да сруши са власти.Dobro, koje opozicione stranke ti podržavaš
Kog datuma će ti tvoji favoriti da svrgnu ruskog Odlikaša s mesta predsedništva
То је више клошар изглед...I Vulin je znao biti kežual.
2006
Tvoji Ksi i Klutler podjednako, pa čak i još više vole SRS.ево нешто за вас обожаватеље фрау Меркел.![]()
природно је да диктатори пидржавају диктаторе. али шта у том друштву тражи Меркелова?Tvoji Ksi i Klutler podjednako, pa čak i još više vole SRS.
Izgleda da je i ona vrbovana od strane ruskog naroda, koga si ti podržao u Ukrajiniприродно је да диктатори пидржавају диктаторе. али шта у том друштву тражи Меркелова?