Нисам могао ЈЕР ТО ЈЕ ВЕОМА ЗНАЧАЈАН ТЕКСТ и свако сецкање би значило оштећење целине. А поставио сам га и због тога што посетиоци овим путем могу да га пренесу и на неке друге форуме јер је у медијима садржина Извештаја прошла прилично незапажено - очигледно по нечијем налогу "одозго".
Све у свему - мој утисак је да Дик Марти ИМА КЕЦА У РУКАВУ(тј.има доста сведока) ... заиста је у материји и није ни мало наиван... тако да су Шиптари већ дигли једно возило Еулекса у ваздух...
Имао Дик Марти кеца у рукаву или не, ми смо за то знали одавно, сад је ред на запад да сазна (мислим на обичан народ, не на ове "неупућене", попут Кушнера, Блера и осталих).
За мене је већи проблем то што МИ нисмо одмакли нигде у својој истрази (ако је уопште има) а још већи проблем и од тог је што имамо предсдника који је спреман на преговоре са злочинцима, овај пут ЗНАЈУЋИ да су злочинци (сада више нема места његовој сумњи). И то на какве преговоре - о "техничким питањима"! Шта хоће - да им се извини па да их онако лепо, демократски, замоли за северно Косово?

Проблем је и то што је ова вест у нашим дневним новинама на деветим-десетим странама, уместо на првим.
Проблем је што имамо Калигулу за председника, који увлачи све нас да тонемо заједно с њим у његовом лудилу.