Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ne.
Idemo dalje, sledeći...
смем ја или чекаш само ове што незнају?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.
Idemo dalje, sledeći...
смем ја или чекаш само ове што незнају?
Pogledaj slike na kojima bradonje gase tugu u alkoholu, ali zasto se smeskaju ako su tuzni?
Cetnici su jedini na svetu koji na taj nacin tuguju, rakija, pivo, prasetina i noz u usta.
Samo komunisti pinki...da vidimo koliko poznaju narodne običaje...pošto su oni ljudi iz naroda...![]()
Pogledaj slike na kojima bradonje gase tugu u alkoholu, ali zasto se smeskaju ako su tuzni?
Cetnici su jedini na svetu koji na taj nacin tuguju, rakija, pivo, prasetina i noz u usta.
четници никакве везе нису имали са сс и нацистима
четник ти је назив за герилску војску у српском народу(качак,комит)
равногорски четнички покрет је био ослободилачки и чуваше народ у Србији
и немо више да те чујем да су четници имали икакве везе са нацијима
Slike na kojima su bradonje očigledno nisu slikane za vrijeme ww2...kapiraš...?
Što nas vraća na ono prvo pitanje zašto su četnici imali brade...?
Dakle četnici, borci iz ww2, a ne ovi ''četnici'' sa tvojih slika...
Теби је данас баш весело? Попило се мало више па се тешко разуме прочитано? Ајд` испочетка, реч по реч, да се разуме написано.
Извињење примам и нисам злопамтило.
To su komunisti... Indoktrinirani komunistički produkti...![]()
Ti cetnici sa mojih slika sami sebe zovu cetnicima, na svim skupovima bradonja slavi se Draza i ceo cetnicki pokret iz WW2, zasto onda da im prkosimo?
Tompson isto kaze da nije ustasa, sta je istina?
Jos samo da objasnis zasto se ponasaju i oblace kao cetnici...
Ne vredi ti komunjaro... sad Vojska Srbije opet ima svoje oznake... Kokardu sa dvoglavim orlom... kao nekad...
Jel su i to za tebe četnici???![]()
Kolko si ti indoktriniran...
Brozu, Kardelju, Pijado, Đilasu jedan...
Nisam ja psihijatar, da se mačujem sa bolesnicima...
Ovo je odavno dokazano da je falcifikat pa pogledaj senke samo od drveta .

Ovo je odavno dokazano da je falcifikat pa pogledaj senke samo od drveta .
Mogu oni sebe zvati kako hoće, ali nisu bili ni rođeni u vrijeme ww2...Ti cetnici sa mojih slika sami sebe zovu cetnicima, na svim skupovima bradonja slavi se Draza i ceo cetnicki pokret iz WW2, zasto onda da im prkosimo?
Naravno, tompson se bavi slavljenjem ustaških zločina i njihovih simbola...to je ono što meni (a i svakom normalnom čovjeku) smeta, a kako se izjašnjava...baš me zabole.Tompson isto kaze da nije ustasa, sta je istina?
daaa
sve sto vama ne odgovara je falsifikat...
Samo za HECTORUSA... Nove oznake Vojske Srbije....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš su četničke... Original...![]()
Ovo je odavno dokazano da je falcifikat pa pogledaj senke samo od drveta i ovog zadnjeg u slemu pa nemamo dva sunca.