kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Šta ti je tu smešno?
Bradati četnici?
Žrtva???
Čemu se smeješ?
samo ova slika ne moze da promeni suroviu stvarnost da su komunisti ubili ili bili odgovorni za smrt duplo vise ljudi od cetnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je tu smešno?
Bradati četnici?
Žrtva???
Čemu se smeješ?
Ha
Ostavi se familije, to je jedan od prvih znakova slabosti na forumu![]()

Koji rat?
2. svetski?
Tipican primer demagogije ,ovako su komunisti predstavljali cetnike .Vecina srba u to vreme je nosila brkove osim onih koji su bili pripadnici vojske oni su bili izbrijani sto je samo olaksavalo posao nemcima da ih lakse poznaju ,te su u pocetku svi drazini ljudi tj bivsi pripadnici vojske prestali da se sisaju i brijaju .Ali to je bilo jako kratak period pa nisu ludi da nose brade tako bi ih jos lakse prepoznali fasisti.

samo ova slika ne moze da promeni suroviu stvarnost da su komunisti ubili ili bili odgovorni za smrt duplo vise ljudi od cetnika.
Ja ti familiju nisam pominjao ni po čemu lošem... Samo te šaljem kod njih da se raspitaš...
PS
Kod ovih starijih, ne ovih koji su rođeni posle '44..![]()
Za srbiju
Ne moras uopste da spominjes bilo ciju familiju, to niko normalan ne radi.
Jednostavno te se ne tice sta je ko gde radio.
Ni ja nikad ne spominjem tudje familije jer me ne zanimaju.
Kao sto rekoh, u besu covek ne zna sta bi drugo pa pokusava i tako, a to ne valja.

Sem dijela Srba u BiH i Hrvatskoj i za njihove građane četnik je koljač, fašista i oličenje zla, potpuno jednak kao ustaše i pripadnici SS hanđar divizije.
Takvom imiđu pomenutih formacija doprinjele su te formacije- u mojoj bližoj i daljoj familiji nitko nije bio niti jednog dana pripadnik tih formacija, što mi daje za pravo, da na osnovu onoga što su preživjeli ako su preživjeli u susretu sa takvim formacijama, iste smatram fašistima.
Nisi u pravu... Nemaš poima... Kad god pomeneš četnike i partizane, ti pominješ moju familiju.
Naravno...
Niti ubistva više desetina i stotina hiljada ljudi po Srbiji, može da baca ljagu borce u partizanima, koji su se iskreno borili protiv okupatora...
Znaju li ove komunjare šta četnička brada predstavlja...?
Otkud to da se čovjek ne brije...poznaju li možda te običaje...narodne...?
prvvi antifasisticki pokret u Europi je bio Hrvatski ( o tome uce sva dijeca europe)
prvi antifasisticki voda evrope je bio Hrvat
mislim da je problem u cinjenici da Srbi uvijek pisu povijestt drugaciju od svih ostalkih
npr. Srbi su junaci solunskog fronta
premalo znam o Drazi i njegovonm djelovanju da bih mogla dati konacan sud, ali znam da su cetnici najgora vrsta ljudskog roda
Znaju li ove komunjare šta četnička brada predstavlja...?
Otkud to da se čovjek ne brije...poznaju li možda te običaje...narodne...?
Naravno da znamo, tako se zene i deca bolje strase
u sisku, vesnice u sisku. dok su vaši antifašisti još igrali se u pjesku
А не, силно грешиш. Четник је припадник елитних командоских јединица. То зна сваки Србин, био он у Србији, Српској, Канади, Јужној Африци....
А само мали број народа је имао ту привилегију да фашистичка Немачка формира СС јединице састављене искључиво од припадника тог народа. Једна од тих јединица је и "Ханџар дивизија", састављна искључиво од тадашњих муслимана, касније Муслимана, а сада...па ти већ знаш. Или дивизија "Скендербег", састављена искључиво од Албанаца. Задатак обе ове јединице знаш боље од мене.
da bi postao cetnik, pustis grivu , i prestanes se prati...i zalis za otadzbinom, u kojoj se nalazis, gde ti nitko nista ne radi, ti saradjujes sa okupatorom, i svi lepo zivite , i cekate da saveznici dodju, odrade posao, donesu pobedu na tacni, i nakon toga pranje, sisanje, delenje odlikovanja i pozicija u novoj vladi...to si hteo da kazes?
Ok, ne znaš...nije strašno...
Da li možda želiš da saznaš?
Tačnije, Dača Niš ti je već napisao, ali možda nisi pročitao...?