kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Nemacki oficiri pricaju jedni s drugima engleski, stvarno uverljiv film.
Ovo je realnije...
Jedno je kad sam o sebi snimas hvalospeve a drugo je kad ti neko ko nema veze sa tobom takav film napravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemacki oficiri pricaju jedni s drugima engleski, stvarno uverljiv film.
Ovo je realnije...
Pravi i prvi gerilac u porobljenoj evropi covek koji nije priznao kapitulaciju i koji je nastavio borbu.
E sad zasta je dobio i koje je dobio odlikovanje bas me briga istorija je pokazala da je nevina zrtva svetske politike.
Koliko je kralj Petar platio od onih narodnih para i zlata sto je odneo iz zemlje da se napravi ovaj propagandni materijal?
Jedno je kad sam o sebi snimas hvalospeve a drugo je kad ti neko ko nema veze sa tobom takav film napravi.
Pravi i prvi gerilac u porobljenoj evropi covek koji nije priznao kapitulaciju i koji je nastavio borbu.
E sad zasta je dobio i koje je dobio odlikovanje bas me briga istorija je pokazala da je nevina zrtva svetske politike.
Jer to najbolje sto si mogao da smislis.
sivonijo a de se desio ustanak protiv fasista u hrvatskoj?prvvi antifasisticki pokret u Europi je bio Hrvatski ( o tome uce sva dijeca europe)
Sem dijela Srba u BiH i Hrvatskoj i za njihove građane četnik je koljač, fašista i oličenje zla, potpuno jednak kao ustaše i pripadnici SS hanđar divizije.
Takvom imiđu pomenutih formacija doprinjele su te formacije- u mojoj bližoj i daljoj familiji nitko nije bio niti jednog dana pripadnik tih formacija, što mi daje za pravo, da na osnovu onoga što su preživjeli ako su preživjeli u susretu sa takvim formacijama, iste smatram fašistima.
sivonijo a de se desio ustanak protiv fasista u hrvatskoj?![]()
u Sisku...sivonijo a de se desio ustanak protiv fasista u hrvatskoj?![]()
Ba Chica je htjeo tronacionalnu kraljevinu i tri jediniceprvvi antifasisticki pokret u Europi je bio Hrvatski ( o tome uce sva dijeca europe)
prvi antifasisticki voda evrope je bio Hrvat
mislim da je problem u cinjenici da Srbi uvijek pisu povijestt drugaciju od svih ostalkih
npr. Srbi su junaci solunskog fronta
premalo znam o Drazi i njegovonm djelovanju da bih mogla dati konacan sud, ali znam da su cetnici najgora vrsta ljudskog roda
Da su onda imali pojma o kome snimaju film sadrzaj bi bio potpuno drugaciji.
Dok je taj film sniman Nemci su jos dirigovali tok rata svuda gde su bili.
Tako ispadne svaki film gde autori pojma nemaju o onome o kome taj film snimaju - naopako.

" SAČUVAJ NAS BOŽE KUGE I HRVATA! "
Ba Chica je htjeo tronacionalnu kraljevinu i tri jedinice
1. Srbija Karlobag-Ogulin-Karlovac-Vitovitica-Beli Manastir.
2. Hrvatska Zagorje-Zagrebdo karlovca
3. Slovenija bez Istre
E.-bo ga Tito, pobio mu četnike na neretvi bez mogučeg oporavka, zbog toga je Tito komunistički zlačinac i zbog toga svi oni koji su protiv zloćinca Draže su zločinci i antiSrbi.
Misis Srbu?![]()
srb je 150 km od siska. u sisku. to ti je malo sjevernije, bliže zagrebu (informacije radi)

A sta je ono bilo u Srbu?Zaboravila aj podseti...![]()
Ba Chica je htjeo tronacionalnu kraljevinu i tri jedinice
1. Srbija Karlobag-Ogulin-Karlovac-Vitovitica-Beli Manastir.
2. Hrvatska Zagorje-Zagrebdo karlovca
3. Slovenija bez Istre
E.-bo ga Tito, pobio mu četnike na neretvi bez mogučeg oporavka, zbog toga je Tito komunistički zlačinac i zbog toga svi oni koji su protiv zloćinca Draže su zločinci i antiSrbi.

Misis Srbu?![]()