Ekshumacija tela Davida Dragičevića 12. marta, sahrana u Austriji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/dragicevic-o-davidovoj-sahrani-dodiku-prici-da-je-ratni-zlocinac/329066

Dragičević o Davidovoj sahrani, Dodiku, priči da je ratni zločinac

David Dragičević, sin Davora Dragičevića bit će sahranjen po drugi put u austrijskom gradu Wiener Neustadt na groblju Friedhof der Stadt u petak 15. marta 2019. godine.

53522413_10217325633480401_5333922388868333568_n.jpg

6/3/2019

David Dragičević, sin Davora Dragičevića bit će sahranjen po drugi put u austrijskom gradu Wiener Neustadt na groblju Friedhof der Stadt u petak 15. marta 2019. godine.

Ovu informaciju potvrdio je za Radiosarajevo.ba i otac ubijenog mladića - Davor Dragičević.

"Jeste, kupljeno je grobno mjesto, plaćena je ekshumacija. Željeli smo da to bude subota ili nedjelja kako bi moglo doći više našeg naroda, ali oni danima vikenda ne vrše sahrane, tako da će sahrana biti u petak 15. 3.", rekao je Davor Dragičević na početku za Radiosarajevo.ba.

Da li je to svojevrsno olakšanje za Vas, za porodicu?

"Mi smo se za to odlučili, majka je ovdje, sestra je ovdje, ja u tome nisam bitan. Bitno je da mogu otići na njegov grob, da mu mogu upaliti svijeću. To je zločinačka i fašistička država i cilj mi je da uništim čitav taj sistem. Nema više nikakvog razumijevanja prema bilo kome. Hvala narodu koji stoji uz mene, ali moja misija je da svi zločince i ubice plate i da oni jednog dana otkopavaju svoje pretke i rodbinu. Da oni prevrću grobove svojih najmilijih po sto puta. Za njih više razuma nemam.

Dao sam narodu sve, narod nije želio poslušati, ali ja ne vjerujem više ni u šta, osim u sebe. Natjeran sam na nešto na šta niko na ovoj planeti nije natjeran i želim da plate oni koji su ovo uradili mom djetetu, meni, mojoj porodici", istaknuo je Dragičević.

Nedavno je Milorad Dodik izjavio kako će se utvrđivati i odgovornost ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača zbog propusta u istrazi u slučaju David Dragičević.

"Burle vrlo dobro zna ko su i štiti ubice od prvog dana. Glavni baja u Republici Srpskoj je Dragan Lukač i on vodi kriminalnu organizaciju. Njega se Dodik jako boji. On je pokazao s čim raspolaže 25. 12. Nije problem kada tuku muškarce poput mene, ali djecu i bake. Pa to je strašno. Sve se to mora uništiti i krenuti ispočetka ako narod misli živjeti. Ili mi, ili oni. Jedni pored drugih ne možemo, a kamo li zajedno. Suživot može samo kada se oni istrijebe", rekao je Dragičević.

Za kraj zamolio nas je da demantuje određene medije koji su prenijeli informacije da je činio ratne zločine tokom proteklog rata u Bosni i Hercegovini.

"Ja jesam bio vojnik, ali je užasna laž da sam ubijao muslimane i činio ratne zločine. Neka pišu šta god hoće, ja vrlo dobro znam ko sam ja. Muslimani, Srbi, Hrvati, svi koji su stali iza mene znaju ko je Davor Dragičević. To je užas šta se dole događa", rekao je Davor i dodao:

"Ja sam hiljadu puta rekao kao i Muriz Memić. Bio sam vojnik, ali nisam bio zločinac. Nikada. Imam prijatelje iz sva tri reda naroda iz Bosne i Hercegovine, a oni koji su zatrovani nacionalizmom, to je njihov problem. Na kraju krajeva Murizovo dijete su ubili muslimani, a moje dijete pravoslavci. Ne dijelimo ljude tako. Zločinci su zločinci i sve će ih stići zaslužena kazna", istaknuo je Dragičević.

Па родитељи су их ангажовали.

Адвокат Душко Томић, иначе бивши виши инспектор Савезне службе државне безбедности и оснивач "Дечје амбасаде" у Сарајеву у време рата, сам им је пришао и понудио да про боно истражи убиство Давида, а онда је звао и његовог пријатеља Нобила, а чија се најновија књига бави одбраном хрватског удбаша Јосипа Перковића пред немачким судо због убиства директора ИНЕ Стјепана Ђурековића, које је бај д веј почињено да би се у немачким медијима сатанизовала СФР Југославија.

Удбаши класични обојица и Томић и Нобило, а који одавно раде по систему "ко више плати". Радили су једно време про боно за породицу само да би добили астрономску понуду да пређу на мрачну страну. С тим у вези, Душко Томић, који сада исто прозива групу ПРАВДА ЗА ДАВИДА, раније је причао ово:

Недјељама су корисни идиот и секта ПзД најављивали "међународни" адвокатски тим, које су и еуфорично дочекали
и који су наводно радили про боно, значи тако су јавно рекли, није да вјерујем, али тако рекоше. Они су, корисни идиот и та секта, те адвокате одабрали, не неки злоће.
Занимљиво на једном форуму, а и једном порталу у Српској, форумаши предвидише да ће та љубав пући, чим адвокати схвате у какву су се причу упетљали и када виде са каквом пукотином на квадрат имају посла, а да би овај Нобило, који је озбиљан адвокат, могао проћи и са етикетом саучесника у убиству Давида.

И то се наравно десило. Ту чуди, мене чуди, како овај Томић, за разлику од Нобила ријалити адвокат, није остао у овој причи, посебно што он свој имиџ годинама гради на једном наравно ријалитизованом сукобу са тим опаким злоћом, Додиком наравно.
Но и ту су неки бањолучки форумаши наговјестили да ће тешко остати ситуација да двојица смутљиваца, један блогер љигавац, неки Васковић и овај Томић, манипулишу и имају контролу над корисним идиотом. Овај Томић је то покушао, одмах дао своје неозбиљне конструкције и мотив, што се овом блогеру љигавцу није допало (по систему "не'ш ти говорити шта је у позадини, ја ћу"), "начепио" га је у својим блоговима, овај Томић је испао из игре, и наравно окренуо ћурак.

Иначе, познати су ми "историографски" наравно скарадни ставови овог Нобила, но то су ставови који су обавезни у лијепој њијевој и да би се уопште бавили адвокатским послм морате имате такво виђење. Шта очекујете?
Но у питању је озбиљан адвокат, који се мора неком и замјерити, а када се замјерите ту вам прикаче етикету удбаша, што вам је у лијепој њијевој уз етикету орјунаша, нешто најгоре што вам могу прикачити.

Ту је обавезно и непријатељска према Српској фејс ТВ (горњи клипови), на којој је корисни идиот већ гостовао те олајавао и опогањивао Српску, а и неке борце ВРС, србомрзац Хаџифејзвић (лик је у тој мржњи буквално болестан) је био примјетно задовољан корисним идиотом.
Сада га је наравно позвао да разјасни ставове Нобила у тој истој фејс ТВ (и ставови које ће свако нормалан ко и мало прати ову причу имати), и корисни идиот је ту наравно понављао научену мантру како су то удбаши (ма багра) и како су радили за тог мрског злоћу. Ништа ново и неочекивано.

Ријалити Драгичевић ће се, на радост бројних фанова, наставити, а богами и појачати. Имаћемо максимално медијски екплоарисану есхумацију и пренос посмртних остатака несрећног младића из ове наше "злочиначке државе" (како нас и иначе разна поган у комшилуку назиова), прилично морбидно. Но ова читава фарса за Давида је одавно постала и гротескна и морбидна.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Аха а ти то знаш?

Знам јер сам пратио од почетка.

- - - - - - - - - -

Ako ta Pracda za Davida preraste u politicku konotaciju, bice veselo, :)

Прерасло је одмах када је Додик посетио Давора Драгичевића код њега кући кратко после убиства Давида. Јер, откад то председници посећују породице "самоубица" односно "несрећно страдалих" у "уличним обрачунима"?

Давор је ипак отац којем је настрадало дијете.
Какав је такав је, њега и може неко разумјети.
Али љигавци типа Комшо мени нису јасни...
Као ни онај Хаџифејзовић...
Шта новац може учинити од човјека...
Ту мислим на КОмшу - Сенад је балија.

Давор је ипак отац којем је настрадало дијете.
Какав је такав је, њега и може неко разумјети.
Али љигавци типа Комшо мени нису јасни...
Као ни онај Хаџифејзовић...
Шта новац може учинити од човјека...
Ту мислим на КОмшу - Сенад је балија.

Davor je bolestan čovjek, nema više mnogo veze sa realnošću, očigledan je poremećaj ličnosti.

Davor je bolestan čovjek, nema više mnogo veze sa realnošću, očigledan je poremećaj ličnosti.
На жалост, нагледао сам се таквих ситуација, да родитељи изгубе дјецу, некад и у раној доби.
И ту се свако на свој начин бори са том ситуацијом, са својим демонима, некад и криве себе, преиспитују и траже гдје су оманули, но оно што је свима заједничко је да сви доживе емотивни слом, такође и постану заробљеници властите опсесије и треба времена да се врате у нормалу.
И Давидов отац је постао жртвом властите опсесије коју су испрва хранили два блогера, један љигав, други ошинут, касније и други који су лешинарили на овој причи, "упао је у машину", све то је изријалитизовано и ту стално морате тај ријалити "болдовати" новим детаљима, "доказима", острашћенијом реториком, додавати нову и нову димензију, све опакију и све морбиднију, то се временом неизбјежно мора и исполитизовати, наравно да ће се ту изгубити било какав контакт и са реалношћу и са разумом.
И наравно да ће свако, свако нормалан показати емпатију према човјеку који је изгубио дијете, до момента када емпатија постане роба која се експлоатише. А овдје је одавно постала.

Недјељама су корисни идиот и секта ПзД најављивали "међународни" адвокатски тим, које су и еуфорично дочекали
и који су наводно радили про боно, значи тако су јавно рекли, није да вјерујем, али тако рекоше. Они су, корисни идиот и та секта, те адвокате одабрали, не неки злоће.
Занимљиво на једном форуму, а и једном порталу у Српској, форумаши предвидише да ће та љубав пући, чим адвокати схвате у какву су се причу упетљали и када виде са каквом пукотином на квадрат имају посла, а да би овај Нобило, који је озбиљан адвокат, могао проћи и са етикетом саучесника у убиству Давида.

И то се наравно десило. Ту чуди, мене чуди, како овај Томић, за разлику од Нобила ријалити адвокат, није остао у овој причи, посебно што он свој имиџ годинама гради на једном наравно ријалитизованом сукобу са тим опаким злоћом, Додиком наравно.
Но и ту су неки бањолучки форумаши наговјестили да ће тешко остати ситуација да двојица смутљиваца, један блогер љигавац, неки Васковић и овај Томић, манипулишу и имају контролу над корисним идиотом. Овај Томић је то покушао, одмах дао своје неозбиљне конструкције и мотив, што се овом блогеру љигавцу није допало (по систему "не'ш ти говорити шта је у позадини, ја ћу"), "начепио" га је у својим блоговима, овај Томић је испао из игре, и наравно окренуо ћурак.

Иначе, познати су ми "историографски" наравно скарадни ставови овог Нобила, но то су ставови који су обавезни у лијепој њијевој и да би се уопште бавили адвокатским послм морате имате такво виђење. Шта очекујете?
Но у питању је озбиљан адвокат, који се мора неком и замјерити, а када се замјерите ту вам прикаче етикету удбаша, што вам је у лијепој њијевој уз етикету орјунаша, нешто најгоре што вам могу прикачити.

Ту је обавезно и непријатељска према Српској фејс ТВ (горњи клипови), на којој је корисни идиот већ гостовао те олајавао и опогањивао Српску, а и неке борце ВРС, србомрзац Хаџифејзвић (лик је у тој мржњи буквално болестан) је био примјетно задовољан корисним идиотом.
Сада га је наравно позвао да разјасни ставове Нобила у тој истој фејс ТВ (и ставови које ће свако нормалан ко и мало прати ову причу имати), и корисни идиот је ту наравно понављао научену мантру како су то удбаши (ма багра) и како су радили за тог мрског злоћу. Ништа ново и неочекивано.

Ријалити Драгичевић ће се, на радост бројних фанова, наставити, а богами и појачати. Имаћемо максимално медијски екплоарисану есхумацију и пренос посмртних остатака несрећног младића из ове наше "злочиначке државе" (како нас и иначе разна поган у комшилуку назиова), прилично морбидно. Но ова читава фарса за Давида је одавно постала и гротескна и морбидна.

.

(корисни) ИДИОТИ су сви који пропагирају, финансирају и учествују у овом циркусу који је изгубио сваки смисао, у којем се злоупотребљава бол једног човека којем је свакако потребна друга врста помоћи.

Све то нескривено користе отпораши као огранак ЦИА, који су се намастили на туђој несрећи и крви. Где год су успели да навуку довољан број идиота, распала се држава (Србија), избили сукоби са хиљадама мртвих (Грузија, Украјина, Либија, Сирија...).

Једна је ствар неразјашњена погибија несрећног Давида, а сасвим друга ово што се из брда ваља.

Водите рачуна!

.

Poslednja izmena:
Једна је ствар неразјашњена погибија несрећног Давида, а сасвим друга ово што се из брда ваља.
Да нешто разјаснимо, овдје за устином и правдом више нико не мари, осим тужилаптва Српске, и можда Давидове мајке.
Овдје смутљивци лешинарећи на овој причи настоје остварити неку своју корист, или добити медијску пажњу, а ту су и подлаци који су подоста уложили, и кеша, ту је циљ јасан, криминализација полиције и институција Српске, и трасирати пртину неким процесима.

Да сам у праву говоре текстови којима се ова прича бестидно проституише, рецимо један текст (https://radovanovicborislav.blogspot.com/2019/01/motiv-ubistva-davida-dragicevica-tezak.html) једног блогера из Приједора који је од почетка остварио утицај на Давора и који нас у овом блогу убјеђује
Motiv ubistva Davida Dragičevića težak 500 milijardi dolara!
да иза убиства не стоје само ти зликовци из Српске, него још опаснији бјелосвјетски злоће, а и велика пара, због 500 милијарди долара (???).
Добро сад, овај ошинути блогер је прерастао игрицу, но ови из секте ПзД гутају ту причу (погледати коментаре) што говори и о профилу тих ликова.

Да нешто разјаснимо, овдје за устином и правдом више нико не мари, осим тужилаптва Српске, и можда Давидове мајке.
Овдје смутљивци лешинарећи на овој причи настоје остварити неку своју корист, или добити медијску пажњу, а ту су и подлаци који су подоста уложили, и кеша, ту је циљ јасан, криминализација полиције и институција Српске, и трасирати пртину неким процесима.

Да сам у праву говоре текстови којима се ова прича бестидно проституише, рецимо један текст (https://radovanovicborislav.blogspot.com/2019/01/motiv-ubistva-davida-dragicevica-tezak.html) једног блогера из Приједора који је од почетка остварио утицај на Давора и који нас у овом блогу убјеђује да иза убиства не стоје само ти зликовци из Српске, него још опаснији бјелосвјетски злоће, а и велика пара, због 500 милијарди долара (???).
Добро сад, овај ошинути блогер је прерастао игрицу, но ови из секте ПзД гутају ту причу (погледати коментаре) што говори и о профилу тих ликова.

.

Ако се Давид стварно упетљао у нешто тешко 500 млрд, УСД, пре ће сви секташи да буду побијени него што ће доћи до "истине".

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back