Ekonomski udar vlade na domace proizvodjace hrane i seljake

Jutros objavljena vest da ce drzava smanjiti carinu za uvoz hrane sa 20% na 10% a za 2 do 3 godine bice i ispod 4%.Dali ova drzava svesno uništava privredu i seljaka ili se to meni samo cini?
Јел' ми треба да поцркамо плаћајући прескупу храну и муљање?Друга је ствар што ће ти исти државни функционери увозити више ђубрета и тровати нас.
 
Јел' ми треба да поцркамо плаћајући прескупу храну и муљање?Друга је ствар што ће ти исти државни функционери увозити више ђубрета и тровати нас.
E vidiš prijatelju kada bi se kupovalo kod seljaka-proizvodjača na pijaci a ne kod nakupaca ta hrana nebi bila skupa a i znao bi sta otprilike kupujes ovako ti odeš u MAKSI,TEMPO,IDEU ili kod nakupca a ono jeftino i to sa dodatkom pesticida i sta ti ga znam ja jos čega.Naš seljak nema para za te skupe hemikalije i nedovozi robu kamionima na pijacu vec malo ono svog truda spakuje u dve tri gajbice pa na pijac.Skupa prsuta kod seljaka ali jeftina ona uvozna iz Argentine stara 20 godina.BAŠ JE DOBRA!TUDJE SLADJE I LEPSE PA NEK JE I OTROV!
 
Nije tacno nas seljak u 86% lucajeva stavlja vise hemikalija nego sto je potrebno .Tako da .
Skupe hemikalije su kvalitetnije od jeftinih koje nas seljak koristi .Sem toga ko jos radi na selu jer je nas seljak decu posalo u grad .
Manite nas Srpskog seljaka ,on nema nista.Zasto srpski seljak ne proizvodi organsku hranu?
Ovaj silno grešiš sinak a i vreme ce pokazati da nisi upravu.Srpski seljak u bar 70% slucajeva proizvodi zdravu hranu,jer jos nismo zatrovali zemlju kao zapad mada smo na dobrom putu to da ucinimo.
 

Back
Top