siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
Za krpice,frizurice,stiklice,telefone i slicno mora da ima!Nismo za dzabe evropska prestonica kica i sunda.Mora taj naziv da se opravda.
Mada i tacno je da Beogradjani najvise kukaju a puni su kao brodovi u odnosu na ostatak Srbije.Niko,kao,nema para a nema losijeg auta pd Golfa 4,svi lepo obuceni,doterani,kafici puni,restorani puni...Beograd i Srbija su dve suprotne drzave.
Beograd je veliki grad ,ima dosta ljudi....pa to tako deluje.Medjutim,ima i skromno obučenih devojaka.
One koje su vitke i zgodne,mogu da obuku šta hoće i jeftine modele pa izgledaju super.
Meni Beograd nije toliko interesantan koliko Indjija

Prvi put kada sam izašla tamo sa društvom,bili su SV duhovi,dan koji Indjija slavi

To kao da su sve devojke sa svih Beogradskih splavova bile na jednom mestu.
Ne mogu da se setim da li sam i jednu videla u ravnim cipelama ili baletankama,sve nose cipele sa visokim potpeticama,sve u haljinama,korsetima,mini suknjama,šorcevima...ludilo.
Medjutim,Indjija je mali grad i tamo se utrkuju koja će biti lepša

U suštini,sve je to lažni sjaj.
Ljude koje ja poznajem ( muškarci i žene) a koji imaju para izgledaju sasvim obično i prosečno i koliko vidim u opšte se ne opterećuju sa fasadom i maskom.
Tako da mogu predpostaviti da je postavljačica teme veoma mlada i neiskusna,jer je pala na koru od banane.
Ja u Beogradu ne vidim puno kvalitetno i skupo obučene žene i devojke.