Ekonomska moc nasih devojaka

Za krpice,frizurice,stiklice,telefone i slicno mora da ima!Nismo za dzabe evropska prestonica kica i sunda.Mora taj naziv da se opravda.
Mada i tacno je da Beogradjani najvise kukaju a puni su kao brodovi u odnosu na ostatak Srbije.Niko,kao,nema para a nema losijeg auta pd Golfa 4,svi lepo obuceni,doterani,kafici puni,restorani puni...Beograd i Srbija su dve suprotne drzave.

Beograd je veliki grad ,ima dosta ljudi....pa to tako deluje.Medjutim,ima i skromno obučenih devojaka.
One koje su vitke i zgodne,mogu da obuku šta hoće i jeftine modele pa izgledaju super.

Meni Beograd nije toliko interesantan koliko Indjija :D

Prvi put kada sam izašla tamo sa društvom,bili su SV duhovi,dan koji Indjija slavi :D
To kao da su sve devojke sa svih Beogradskih splavova bile na jednom mestu.
Ne mogu da se setim da li sam i jednu videla u ravnim cipelama ili baletankama,sve nose cipele sa visokim potpeticama,sve u haljinama,korsetima,mini suknjama,šorcevima...ludilo.

Medjutim,Indjija je mali grad i tamo se utrkuju koja će biti lepša :D

U suštini,sve je to lažni sjaj.
Ljude koje ja poznajem ( muškarci i žene) a koji imaju para izgledaju sasvim obično i prosečno i koliko vidim u opšte se ne opterećuju sa fasadom i maskom.

Tako da mogu predpostaviti da je postavljačica teme veoma mlada i neiskusna,jer je pala na koru od banane.
Ja u Beogradu ne vidim puno kvalitetno i skupo obučene žene i devojke.

Back