Ekonomska moc nasih devojaka

Ms Bejb

Ističe se
Poruka
2.465
Posetila sam Bgd pre mesec dana.
Beogradjanke se oblace veoma moderno, imaju markiranu garderobu, nove telefone, kozne cizme, isfenirane kose ;-) itd.
U Belgiji se oblace jadno i bedno, frizure nemaju, neofarbane su, cesto i neoprane, telefoni manje vise, neke imaju, neke ne, ali znam da imaju para. Nekako im moda i izgled nisu bitni.

Mene zanima da li devojke u Bgdu imaju para ili nemaju para? Kako mogu to sve da priuste?
Izgledaju kao da su multimilijarderke i kao da imaju mnogo vise od devojaka koje zive i rade u inostranstvu.

Beogradjanke se oblace veoma moderno, imaju markiranu garderobu, nove telefone, kozne cizme, isfenirane kose ;-) itd.
U Belgiji se oblace jadno i bedno, frizure nemaju, neofarbane su, cesto i neoprane, telefoni manje vise, neke imaju, neke ne, ali znam da imaju para. Nekako im moda i izgled nisu bitni.

Mene zanima da li devojke u Bgdu imaju para ili nemaju para? Kako mogu to sve da priuste?
Izgledaju kao da su multimilijarderke i kao da imaju mnogo vise od devojaka koje zive i rade u inostranstvu.

Имају неког богатог будалаша који јој све плаћа. Такође има и договор са њим, он њу прц прц, али добија све што пожели. Данашњица, јбг.

to sto ti smatras firmiranim, su kopije.
zive na kredite, pozajmice, sponzorstvo bogatog decka, cesto mnogooooo starijeg itd. mama i tata prodali neku njivu, kravu sta god, i to se trosi.

- - - - - - - - - -

Da, to je tacno
Ali sve to jednom mora da dodje do neke granice koju je nemoguce preci
Duzni na sve strane, nema vise od koga da se trazi, a izasla nova kolekcija! kukukuuuu
Nikako ne mogu da shvatim kako to funkcionise u Beogradu

vidim da ti nije poznat principu magle i promaje

sve to kupljeno na pijaci i kod kineza

baš prošlu jesen pričam sa nekom devojkom, kuka kako je gazda slabo plaća, kako su joj i kinezi skupi a okačila na fejs slike sa mora.
reko šta bi sad? kad god te sretnem ti kukaš... kako sad ima za more?
kaže STOMAK NEMA PROZOR :lol:

Sta to znaci "Stomak nema prozor"?

- - - - - - - - - -

uštedi se na doručku. em dobra linija, em super dreške. uostalom poznato je da svaka porodica u Srbiji koja ima mesečne prihode recimo 500 evra, troši mesečno 800

Da, ali kad one rade kad su stalno u shopping mall i night clubs?

Dobro, ako ih neko finansira, odakle tim ljudima koji ih finansiraju
Dok kupe sve sta treba za porodicu, plate racune, kako jos i devojke da finansiraju kad je plata 300 evra?

- - - - - - - - - -

metafora, ne moraš gledati samo kroz ishranu
kupis nesto samo da ne budes gladan pa ustedis da kupis nesto lepo da se obuces,pocepane pantalone svako primeti a to sto si jeo ne vidi niko

Ahaaaa, kapiram
Znaci jedu po pekarama i tako to
Pa to je tako tuzno
OK, razumem

Jednom sam usla u autobus i stala pored 2 devojke. To je bilo pre par godina.
Obe izgledaju kao da su sisle sa crvenog tepiha, a ja kao slepica pored, da propadnem u crnu zemlju. Nije da se ja ne mogu tako srediti, nego kad stanes pored nekog sredjenog...

Pricaju one o nekim budalastinama, kad jednoj zazvoni telefon. Zove ih drugarica sa kojom se sastaju. Ja cujem sledece "Da, imamo 50 dinara. Koliko ti imas? 100! Super. Videcemo da nadjemo negde jos nesto..."

Ja stojim i gledam, ne mogu da verujem.

koji je vama đavo da se cela Srbija **** za korist
jbt koja paranoja :pop:

znam ljude koji kupuju u pekari pecivo od juče jer tako uštede. Neko mora jer stvarno nema a neko da bi imao za nešto drugo.
znam čoveka iz jednog sela, komšije bile na moru, on je prodao dve ovce da bi isto otišo na more i naravno moro je otići na skuplje mesto i ostati više jer da ne priča selo kako je komšija išo a on nije.
Ta budala je prodala ovce po duplo manjoj ceni nego što je mogao da ih je prodo u zimu. Ali onda ne bi imo za more...
imaš i one koji ceo dan kopaju na njivi i onda sve to sfućkaju na jedan izlazak i to tako što se napiju za sve pare pa ga se i nesećaju

ovde i dalje važe neka zatucana pravila da svi pate da su neko i nešto, ili da bar svi misle da jesu to.

znam ljude koji kupuju u pekari pecivo od juče jer tako uštede. Neko mora jer stvarno nema a neko da bi imao za nešto drugo.
znam čoveka iz jednog sela, komšije bile na moru, on je prodao dve ovce da bi isto otišo na more i naravno moro je otići na skuplje mesto i ostati više jer da ne priča selo kako je komšija išo a on nije.
Ta budala je prodala ovce po duplo manjoj ceni nego što je mogao da ih je prodo u zimu. Ali onda ne bi imo za more...
imaš i one koji ceo dan kopaju na njivi i onda sve to sfućkaju na jedan izlazak i to tako što se napiju za sve pare pa ga se i nesećaju

ovde i dalje važe neka zatucana pravila da svi pate da su neko i nešto, ili da bar svi misle da jesu to.

Ahaaa! Razumem

Slazem se sa ovim.

Samo sto na njivi nema mladih da kopaju vec to vecinom idu roditelji ili starci.
Mladi kao da se stide da sami zarade posteno.

kinezi..imas kod kineza sve...:)):lol:
a ne treba ti mnogo para da bi izgleda u fulu,posebno ako si zgodan,umes lepo da se nasminkas i da se obuces..

Slazem se sa ovim.

Samo sto na njivi nema mladih da kopaju vec to vecinom idu roditelji ili starci.
Mladi kao da se stide da sami zarade posteno.

ne znam za BG, ali ovde rade i mladi samo što ne znaju da cene taj zarađeni dinar jer ne žive od njega
ovo zadnje je najbolja slika svega, ko što Kaća reče pre koji dan ovde se mladi boje da pitaju za posao nego idu preko tetke ili baba :(

dobar deo njih sve to smatra projektom.
ja ne mogu da verujem koliko neki ljudi troše na garderobu ili koliko potroše za jedno veče u gradu
ovde će ljudi i da se zaduže samo da bi se ˝pokazali˝
primera je milion

ne znam sto se tripujete da one bacaju neke silne pare..ja ne pomislim prvo u fulu je sredjena mora da je lovatorka,mislim moze da deluje da ima al ne mora da znaci,jer su realno sve to kopije manje vishe,mozda samo malo skuplkje..
uostalom to mi nije najbitnije(nije uopste), kad vidim ribu ja prvo gledam dal preteruje u oblacenju i sminci i dal mi se svidja kako se obukla...

Back