Truman
Elita
- Poruka
- 23.210
Planiram da upisem ovaj fakultet pa me interesuje koje je vase misljenje o samom faxu,koliko ga je tesko upisati,kakav je kvalitet nastave...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomija je bio fakultet kada su na njemu predavale takve veličine kao dr Kosta Vasiljević, dr Mihailo Kovačević, dr Vidoje Veselinović, dr Kukoleča i dr. Sada se tu radi o prosto proširenoj porodičnoj firmi (imamo dosta slučajeva nasleđivanja katedre ili pak porodičnog predavanja na različitim predmetima) sa razuđenim nastavnim planom i programom (čitaj izmišljenim predmetima) u kojoj studira na hiljade ljudi. To pouzdano znam jer sam završio ovaj fakultet. No, i takav kakav je najbolja je visoka škola za ekonomiste. Pozdrav!Truman:Vi koji ste sad na ekonomiji.Kada ste krenuli da se pripremate za prijemni?
Truman:Ove godine je crta za budzet bila nenormalno visoka, oko 88 bodova, kao nikad do sad. Koji vam je najzanimljiviji predmet u 1. godini - cuo sam da je sociologija zanimljiva?
a successful:Truman:Ove godine je crta za budzet bila nenormalno visoka, oko 88 bodova, kao nikad do sad. Koji vam je najzanimljiviji predmet u 1. godini - cuo sam da je sociologija zanimljiva?
Kolega...pa da znas da je bila isuvise visoka! Ali koliko vidim ti si rano poceo da se spremas...verovatno si na budzetu? Ako jesi...svaka cast! Koliko si bodova imao? I koji si broj bio na polaganju?
a successful:Bila sam broj 1510.Imala sam 81.60. Ja sam lose uradila osnove...ali sta da se radi.
Sutra je upis....
verovatno si iz gimnazije...posto uglavnom samo vi radite matis..
Truman:a successful:Bila sam broj 1510.Imala sam 81.60. Ja sam lose uradila osnove...ali sta da se radi.
Sutra je upis....
Verovatno su te prozvali kad i mene danas. A koja si po rangu? U cetvrtak u 12 uzimamo knjige - jel' sam dobro zapamtio?
a successful:Truman:a successful:Bila sam broj 1510.Imala sam 81.60. Ja sam lose uradila osnove...ali sta da se radi.
Sutra je upis....
Verovatno su te prozvali kad i mene danas. A koja si po rangu? U cetvrtak u 12 uzimamo knjige - jel' sam dobro zapamtio?
1009....da u cetvrtak. Koji si ti na rang listi?
Truman:Mogu i da prisustvuju kolokvijumima i predavanjima. Ma nemam nista protiv jer zamisljam sta bi bilo da sam ja upao na to na daljinu.
a successful:Truman:Mogu i da prisustvuju kolokvijumima i predavanjima. Ma nemam nista protiv jer zamisljam sta bi bilo da sam ja upao na to na daljinu.
ma nemam ni ja nista protiv ali cemu razlika u ceni...
e pa kolega brucosu...vidimo se u oktobru..lepo iskoristi ovaj raspust..(poslednji za naredne cetiri godine,a mozda i pet...)salim se.CAOSS!![]()