Pa ok je, samo sto mora mnogo mnogo mnogo da se uci i cini mi se mnogo vise na drugim fakultetima.
Ono sto pricaju za nepristupacnost profesora to nije tacno. Vecina profesora, bar oni sa kojima sam se ja srela su ok i spremni da saslusaju studenta, mada to i nije od velike pomoci.
Tvoj uspeh zavisi od toga kako se organizujes, i moras dosta da se posvetis faxu. Ja verovatno to nisam mogla tako da se sada prepbacujem na privatni.
Velika mana je sto fakultet ima jako mnogo studenata, mnojo vise nego sto fizicki moze da podnese, pa je cesto (skoro uvek) nemoguce naci mesto za sedenje u sali, a pored tolike guzve slabo ces sta moci da cujes sto se prica. Jedino je ok ako dodjes ranije i zauzmes mesto.
Udzbenici su jako obimni ali sam primetila da to nije nikakav problem ljudima koji se dobro organizuju i koji se posvete skroz ispitu koji spremaju. Milim da je to veoma lako ostvarivo.
Ispiti se dosta tesko polazu, tacnije sve ti zavisi od toga kako te sreca posluzi...Neki profesori zakidaju na sitnicama,ali mislim da nista od toga nije problem kada ti to dobro naucis...
Srecno!!!!