комшија
Stara legenda
- Poruka
- 95.939
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je komso, ne svidja ti se vise da budes eu kolonija? oces mozda u nafo umesto u eu sad?
Моја маленкост је прва на овом форуму отворила ауторску тему под насловом "Еколошки устанак," још у априлу 2021. године.sta je komso, ne svidja ti se vise da budes eu kolonija?
ja tebe nisam odbacio, samo pitam jel si sad protiv eu trovacnice fasisticke? da ili neМоја маленкост је прва на овом форуму отворила ауторску тему под насловом "Еколошки устанак," још у априлу 2021. године.
podrzavam, da se sns bagra koja lobira za eu trovace i rio tintoreto raskrinka najjace moguceМоја маленкост је прва на овом форуму отворила ауторску тему под насловом "Еколошки устанак," још у априлу 2021. године.
Када би ево сада из ЕУ дошли и казали примамо вас у пуноправно чланство истог тренутка када Чипуљчанин за Рио Тинто свечано пред својих 2000 сендвичара-ветерана и 1000 Додигових елекшнс-туриста изБосне и уз назочност поглавара Профитеријанске цркве први ашов буде забо` у долину Јадра нема везе што не испуњавате ни минимум услова за ЕУ као што је правна држава и то, ja бих казао "не, хвала, копајте код себе."ja tebe nisam odbacio, samo pitam jel si sad protiv eu trovacnice fasisticke? da ili ne