Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 11.966
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пошаљи овде шта ти треба, па ћемо ми да ти погледамо.Kako sad preko vpn-a da promijenim ip adresu jel zna neko

Пошаљи овде шта ти треба, па ћемо ми да ти погледамо.![]()

Са које је стране тунела у Котору?I biografiju, da vidimo s kim imamo posla.![]()

Са које је стране тунела у Котору?![]()

Znam gledao samAngazuj onu Pajkovicku da ti proveri, kazu da je bas prodorna djevojka...![]()

Moram priznati da ja nisam još imala problema sa tim kada su dokumenta u pitanju.Koristio sam E - Upravu 5, 6 puta i samo jednom sam nasao sta mi je trebalo, sajt je kao iz kamenog doba, linkovi spori, ne odrzava se nista... A mislim da je i hakovan pre nekog vremena kao i sajt Katastra

Ne zabadaj nos u stvari koje te se ne tiču.Zasto ne mogu uci u ovaj eKatastar Srbije?
This site can’t be reached
katastar.rgz.gov.rs took too long to respond.
Try:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
- Checking the connection
- Checking the proxy and the firewall
o cemu se radi?
pao sajt to se ne odrzava...mozda cak i hakovan jer je sifra ekatastar12345Zasto ne mogu uci u ovaj eKatastar Srbije?
Try:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
o cemu se radi?
https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/PublicAccess.aspxZasto ne mogu uci u ovaj eKatastar Srbije?
Try:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
o cemu se radi?
Zasto ne mogu uci u ovaj eKatastar Srbije?
Try:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
o cemu se radi?
Мораш линукс да инсталираш...Ali ozbiljno zasto se ovo raspada ovako online?
Мулвад или протон впнSad citam da su stavili da IP ADRESA mora da je iz Srbije ahhahaha. Da moram preko VPN-a samo ja ne znam kako to da izvedem.
HvalaМулвад или протон впн
Ма мора да ради, него су измислили неку елитистичку фору да само они вршљајуКатастар не ради, јер тренутно фалсификују, то јест преводе нелегално стечене станове, куће, објекте и слично, да буду легални. Тако да ако дође до порекла имовине, имају неку заштиту.
Ради за њих.Ма мора да ради, него су измислили неку елитистичку фору да само они вршљају
Koliko sam ja zakljucio iz licnog iskustva oni prave takvu situaciju u katastru, sudstvu i drugde da ako si ''njihov'' tvoj slucaj se resava za par meseci ili krace a ako nisi moze da traje do smrti stranaka. Tuzno ali istinito.Катастар не ради, јер тренутно фалсификују, то јест преводе нелегално стечене станове, куће, објекте и слично, да буду легални. Тако да ако дође до порекла имовине, имају неку заштиту.
Да. Али при томе буквално сређују лоповлук да у случају лустрације и сличног, имају заштиту.Koliko sam ja zakljucio iz licnog iskustva oni prave takvu situaciju u katastru, sudstvu i drugde da ako si ''njihov'' tvoj slucaj se resava za par meseci ili krace a ako nisi moze da traje do smrti stranaka. Tuzno ali istinito.