eKatastar Srbija?

Angazuj onu Pajkovicku da ti proveri, kazu da je bas prodorna djevojka...
images

Koristio sam E - Upravu 5, 6 puta i samo jednom sam nasao sta mi je trebalo, sajt je kao iz kamenog doba, linkovi spori, ne odrzava se nista... A mislim da je i hakovan pre nekog vremena kao i sajt Katastra
Moram priznati da ja nisam još imala problema sa tim kada su dokumenta u pitanju.
Zakazala sam prošle jeseni majki termin da zameni lk. Platiš onlajn takse i to je to. Nema akanja po šalterima.
Ona je otišla i odradila u zakazanom terminu.
Meni sam prošlog meseca zakazala termin i uplatila taksu za zamenu pasoša. Idem krajem ovog meseca, nadam se da ni u mom slučaju neće biti problema

Zasto ne mogu uci u ovaj eKatastar Srbije?

This site can’t be reached​

katastar.rgz.gov.rs took too long to respond.

Try:

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

o cemu se radi?
Ne zabadaj nos u stvari koje te se ne tiču.
Nikada nisam bio pobornik javne gruntovnoce, što netko ima znati što i koliko ja imam.

Катастар не ради, јер тренутно фалсификују, то јест преводе нелегално стечене станове, куће, објекте и слично, да буду легални. Тако да ако дође до порекла имовине, имају неку заштиту.

Катастар не ради, јер тренутно фалсификују, то јест преводе нелегално стечене станове, куће, објекте и слично, да буду легални. Тако да ако дође до порекла имовине, имају неку заштиту.
Ма мора да ради, него су измислили неку елитистичку фору да само они вршљају

Koliko sam ja zakljucio iz licnog iskustva oni prave takvu situaciju u katastru, sudstvu i drugde da ako si ''njihov'' tvoj slucaj se resava za par meseci ili krace a ako nisi moze da traje do smrti stranaka. Tuzno ali istinito.

Koliko sam ja zakljucio iz licnog iskustva oni prave takvu situaciju u katastru, sudstvu i drugde da ako si ''njihov'' tvoj slucaj se resava za par meseci ili krace a ako nisi moze da traje do smrti stranaka. Tuzno ali istinito.
Да. Али при томе буквално сређују лоповлук да у случају лустрације и сличног, имају заштиту.
Кримоси раде крими радње.

Back