EJJJJ!!!!!A streljastvo???????

Nisam mogao da odolim, ovoj temi. I ja sam kao "klinac" trenirao streljastvo. Kada sam bio 8. razred preciznije. Dve sezone sam izdrzao, a onda sam se okrenuo drugim stvarima. Ja sam trenirao u Zvezdari, i bilo je o.k. ali odavno nisam tamo krocio pa nemam pojma u kakvom je stanju taj klub trenutno. Partizan je u streljastvu uvek bio jak, ali ne znam da li moze tamo rekreativno da se trenira.
A gde si ti trenirala, ako nije tajna?
POZDRAV!!!!!
 
Mogao bih reći da sam i ja trenirao, rekreativno. Doduše, ćale mi je bio vojno lice, pa sam manje imao prilike da pucam iz vazdušne, više iz ostalih puški i pištolja. 7.9 je moj omiljeni kalibar.:D
Mislim da je to sjajan sport. Naučiš se da budeš smiren, da se skoncentrišeš na metu,... Kad pucam iz vazdušne, postavim predmet (koji gađam) toliko daleko da ga jedva i vidim kroz nišan, ali valjda se tako naučiš da smireno sačekaš baš pravi trenutak da povučeš obarač.
Ma, izuzetno je.
 
Cao,
Svidja mi se sto se neko setio i streljastva.Kada bi ljudi znali koliko je ovaj sport doneo samo olimpiskih medalja ovoj zemlji mozda bi se malo vise zainteresovali.
Ja se aktivno bavim streljastvom tako da mogu zainteresovane da uputim gde mogu da treniraju ovaj sport.
Naravno,puno toga zavisi od godina.Za pocetak bavljenja streljastvom najidealnije godine u 11-13,ali puno odlicnih strelaca koji su poceli sa treninzima i kasnije,sa 16,17 pa i 18.Ja sam misljenja da ko ima talenat za ovaj sport moze jako brzo da napreduje i sa 18 godina.
Moj klub je "Policajac" ali ima ih jos u Beogradu (zvezda,partizan,novi beograd...).Nisam sigurna koji od klubova navedenih u zagradi prima rekreativce,ali sam skoro sigurna da to nije partizan a mislim da nije ni zvezda.Moj klub ima skolu streljastva ali samo za one koji zele da se bave aktivno streljastvom,naravno ako su talenti.
toliko za sada od mene.
Pozdrav svim bivsim i buducim strelcima!!!!!
 
E evo i ja malo da se prikljucim temi ! Bio sam i ja saa caletom par puta da pucam i mnogo mi se svidelo ! Imam 15 godina i neznam dali neki klub prima pocetnike mojih godina ! Ako prima recitemi gde se nalazi klub koliko kosta clanarina prosecno itd ... ? Hvala vam unapred !
 
*Zvoncica*:
Ovako....Trenirala sam streljastvo dosta dugo,ali su me spopale pubertetske bubice :-D i prestala sam,sada bih da se vratim,pa makar rekreativno,da li neko moze da mi kaze neki dobar klub u BG?Hvala!!!!! ;)

...ako hoces makar rekreativno, ne treba ti klub....pusku u ruku, pa gadjaj penzose na Kalisu....onaj sa vestackim kukom vredi 200....
 
hehehehe...meni je moj komsija dosao sa ovom idejom
-jeli komsinice vi ono trenirate streljastvo?Aha,a ja imam diabole,pa znate one golubove koji se skupljaju kod nas na krovu?Znate sto ja pravim golubiju supicu,prste da polizes!
Ja mislila da me zeza,ali on to ozbiljno jos se naljutio kada nisam htela.
Ja znam za jedan jedini klub u kom sam ja trenirala(naravno da nije tajna ;) )A to je MUS na N.Bgd-u,blizu Vera,posle sam cula da je to jedan od najboljih klubova u Bg-u.A za godine mislim da je najbolje krenuti od 14,15 ali i ranije ako su te prosle bubice pa ne skakuces sa sporta na sport nego nameravas da se necemu stvarno posvetis.
Stvarno je extra,nauci te da budes stalozen,koncentrisan,extra je!!!!! :D
 

Back
Top