ej ljisovci dragi

Ako moram tako da kazem,a moram -***** zensko koje ne ume da kuva.Nisam se ni ja rodila s varjacom u ruci,al kad sam se udala rekordno sam naucila.I pre toga sam znala,ali kad odjednom zavisis potpuno od svojeg umeca...ihaaaaaj..usavrsis sve i najbitnije,uzivas u tome.Ima dana kad bi zafrljacila svaku serpu preko krova,al u principu volim da kuvam.

И овако планирам да се храним по ресторанима, да бих јој избио из руке аргумент "кувам, перем, пеглам", овако само кажеш "не бих те више задржавао"

И овако планирам да се храним по ресторанима, да бих јој избио из руке аргумент "кувам, перем, пеглам", овако само кажеш "не бих те више задржавао"

sims ledžit.

Ako moram tako da kazem,a moram -***** zensko koje ne ume da kuva.

tooo lutko! ironično, takve ribe i jesu samo za *******. :mrgreen:

što reče kolega tenzija, ni ja ne bih mogao da zamislim pored sebe suprugu bez iole kulinarskog znanja i veštine. analogno tome, zamislite vi žene da imate pored sebe muškarca koji ne zna da zameni crevo i sigurnosni ventil na bojleru ili da otpuši sudoperu ili da zameni prekidač za svetlo i tako to... ne ide jebbiga.

kako tretirate žene koje numeju da kuvaju?

msm ono, ako smo pravili paralelu kako igra tako se i jebbe može i ova - kako kuva tako i...
svira
Po meni, prava dama mora sve da zna.
Kako da se ponasa, namontira i ophodi prema drugima, tako i da cisti, kuva, pa i ocupa pile ako treba:)

Ima onih koji zaista nemaju potrebu da kuvaju, ali me kod njih uzasno nervira gnusanje na one koji to rade. Kao da se podsmevaju zenama koje imaju vecu porodicu, rade i zaradjuju, same vode racuna o kuci, kuvaju i spremaju zimnicu. Zasto je to sramota? Pa, miris maminih kolaca se pamti:)

Po meni, prava dama mora sve da zna.
Kako da se ponasa, namontira i ophodi prema drugima, tako i da cisti, kuva, pa i ocupa pile ako treba:)
Tako je! :ok:
Licno ne volim da cackam les kokoske..
Ima onih koji zaista nemaju potrebu da kuvaju, ali me kod njih uzasno nervira gnusanje na one koji to rade. Kao da se podsmevaju zenama koje imaju vecu porodicu, rade i zaradjuju, same vode racuna o kuci, kuvaju i spremaju zimnicu. Zasto je to sramota? Pa, miris maminih kolaca se pamti:)

z:hm: ja bi sve to, preko kolena pa tup, tup.
z:lol:
..mozda odluce da nauce onda. :)

Back