Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
па и кошарка, добро Шпанија сад има смену генерацијаZnam. Ovaj sport i fudbal su nam najgori. Eto desi se iznenadjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па и кошарка, добро Шпанија сад има смену генерацијаZnam. Ovaj sport i fudbal su nam najgori. Eto desi se iznenadjenje.
јесу чињенице са ХРТ и Ивано Балић
Košarka i vaterpolo su nam najbolji uz oscilacije.па и кошарка, добро Шпанија сад има смену генерација
то је твој предсеник ево ми не навијамо против репрезентације у рукомету јер Звезда не осваја титула и бори се за опстанак, као што ви навијате и надате се поразима ватерполо репрезентације јер је "уништен" ВК ПартизанTebi je sigurno caci Vlada Mandic rekao da nam je rukomet u zlatnom dobu.
Имаш ли опцију премотавања ако не она на РТС планета бесплатна је регистрација https://rtsplaneta.rs/Gde ima da se pogleda drugo poluvreme?
види се да је Шпанац (Каталонац) селектор, јасно је одражава на дисципину унутар екипеNe znam da me skoro neko od nasih obradovao kao ovi momci sinoc
Фарани су имали победу у џепу и против Швајцарске али је дословно испустише, на крају по бод, биће врло занимљивоSlovenci se izvukose protiv neugodnih Svajcaraca. Crnogorci su se s druge strane osramotili pristupom i igrom protiv Farana.