gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Baš isto tako sam i ja razmišljao, sve dok me situacija nije počela udarati po džepu...
Ubrzo sam ga ugradio i izgubio 30tak ks

Ubrzo sam ga ugradio i izgubio 30tak ksDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ubrzo sam ga ugradio i izgubio 30tak ksBaš isto tako sam i ja razmišljao, sve dok me situacija nije počela udarati po džepu...Ubrzo sam ga ugradio i izgubio 30tak ks
Inspiracija Hondom Civic je sasvim očigledna.Da ne bude da ja ne volim benzince, itekako ih volim, kod nas je gorivo skupo i bice sve skuplje, tako da za mene vazi ono: "Fata je Fata, al' dvaput je dvaput".
Nova Impreza mi se sve vise i vise svidja, iako mi je u pocetku bila odvratna, sad mi se svidja kao i novi Lancer.
![]()

Mislio sam na ovu

po meni je ovo dobar automobil ima dobar odnos cena kvalitet ili možda ne
Bogami, ovaj Mitsubishi je vrlo lep...
Naravno, samo mnogi su navikli da Lancera vide samo u sedan verziji, pa im je ovaj ruzan.![]()
Čekaj, pa viđao sam ovde i nove sedane. Hatch mi baš nije ...Hach. Sedan ima samo za američko tržište, za evropu neće još neko vreme. I amerikanci ne dobijaju 2.0 sa 150ks, već su svi sa 2.5 motorima od 170ks. Pa na dalje.
Ne Nešo, sedani su samo sa US tržište. A moju Imprezu bih rado menjao glava-za-glavu za ovu novu 1.5, sa max opremom.
Ne znam, čudno mi bilo pošto sam ih viđao i ovde, a sad gledam kod dilera na slikama samo s 5 vrata. Onda se sedani verovatno i prave samo u SAD, pošto imaju fabriku i tamo.Ne Nešo, sedani su samo sa US tržište.