Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro cena, a šta fali kubikaži?
Postoji i 2.0T i daleko je primamljiviji za nase trziste kao sto VW ili Audi imaju 2.0TFSI sa 300ks i idu jako dobro.
Ono sto je vise interesantno je cena jer kazeu ovi ljubitelji korejskih autompbila i kineskih telefona da je to sve jeftinije ali evo koliko kosta kad se napravi da moze da konkurise svabi. Plus citao sam negde neki test za ovu Kiu i nesto nije bilo ocenjeno kako treba al ne mogu da se setim sta.

Ne mislim da će u bilo kojoj varijanti biti primamljiva za naše tržište. Uostalom, da li si je negde ovde video uživo? Ja ne.
Video sam je na ulici jedno 2-3 puta i iskreno deluje bas privlacno.
A i na sajmu automobila svake godine.Sad sam gledao na netu i zamerke su joj velika,tezina,spor automatski menjac,gepek od samo 400L,zadnja klupa...
Gledajuci ovaj test na Navaku sticem utisak da ovaj 3,3 benzinac ne bezi nista specijalno ovom dizelasu u voznji na stazi.

Utisak: KIA je modelom Stinger prevazišla sebe, ali još uvek nije dostigla konkurente sa dugom tradicijom u pravljenju sportskih limuzina

Spolja glada a unutra jadac.
Chery je to dokazao i pokazao.
Bio sam u jednom servisu u BG gde su odrzavali taj brend i napljuvali ga samo tako.
Al to su kola za ljude poput Tihija i maria kojima je cilj samo da se dokopaju sto jeftinijeg auta kao sto smo vec mogli da procitamo kroz x postova koje su pisali.

I kia je izgledala smešno na prvom sajmu automobila u beogradu, sklepani automobili loše ofarbani kao neki cirkus a vidi danas, svemirska tehnologija za nemce uveli im 7 godina garancije kao obavezno :lol:

Kinezi oduvali švabove

Uskoro će nemci opet morati da se bave špijunažom i da kradu tehnologiju od istočnjaka pošto svoju provereno NEMAJU!

Kakva makina
..
Screenshot_20210121-191604_Facebook.jpg

Back