Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nedo Bog da me voze u ovome kad umrem. Moze li tako?

8174-72%20Cadillac%20Hearse%2065%20Cad%20Ambulance.jpg

mene ove vase diskusije ubijaju, kad bi cetali argumente koje dajete verovatno bi manje diskutovali, u ovoj diskusiji je charger (sa cijim se stavovima relativno retko slazem) definitivno davao jace argumente i po meni je u pravu....

a ko misli da se V8 mustang ne bi prodavao po ceni od recimo 20 000 eura nema pojma o nicemu... nemacka je puna mustanga novih a cene se krecu od 30 000 eura pa do koliko si spreman da platis... auto savrseno odradjuje ono zasta je namenjen i to je to... niko pri zdravoj pameti ne kupuje osnovni model mustanga da bi ga vitlao po stazi nego da moze da guzva asvalt izmedju semafora.... a ko to ne kapira i ne batali dalje diskusije na tu temu ociledno samo ima zelju da se svadja....

luci:
ma ok je raspava, ali kad ima smisla...

pa nije ga pretekao neko ga je pratio na 240 kmh, a ta alfa kosta u najboljem slucaju 3000 eur, a koliko kosta nisan... meni kad bi se nesto tako desilo zapalio bi auto...

kolika je uopste maximalna brzina za 350 z
Smisao? Ovo boldovano je sa smislom? I moj auto je brži od novog Mercedesa E200, a ja am brži. A koliko košta Mercedes, a koliko moj auto? Vidiš šta pričaš? Smisao, a? :lol:

Pusti te priče. A da ne govorimo da je u najblažem slučaju diskutabilno šta se priča po forumima.

Back