Pa evo pa usporedi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ti ćeš uvek tvrditi isto.
"U afektu" ili ne, bilo bi dobro da malo razmišljaš o onome što pričaš, a ne da karakteristike deliš napamet!jomini:Moj je iste boje kao ovaj na slici. Ima jedan preko puta stadiona na bulevaru, ali nema direktno ubrizgavanje i zezalice na struju. Moj je kompletan tadašnji model.
Inače, ovo za Tempru je bilo u afektu, pogledaj prošlu stranu i zamisli da neko tako tebe proziva i shvatićeš šta je u pitanju, veruj mi. I svako normalan će shvatiti. Ovi drugi - teško ili nikako.
68Charger440:Kao sto rekoh, 'Vette koristi oblik takvih svetala jos 1968. A Skyline ih je poceo koristiti tek 1990tih.
![]()
:shock: Da nisi ti onaj koji na sva usta propagira toleranciju?jomini:Tesla, govorio sam o izgledu auta. Kad se malo uputiš u događanja, onda se javi, ovako,
''odvezi se u nepoznatom pravcu
u svom novom digitalcu''
to podrazumeva čitav automobil... A šta si ti pri tome mislio, druga je stvar...jomini:Taj, odnosno takav ''gabor'' inače je '86 godište i u sebi ima ono o čemu ostali nisu ni sanjali ni maštali. I sad ide kao nov i sve na njemu radi, svako dugmence, svaki prekidač, svaki delić auta...
Uostalom, kada mi prigovori ponosni vlasnik Fiat Tempre, jednog od sivljih modela autoindustrije ikada, mogu samo da se nasmejem....
Vala bas! Udavi sve a ne prepoznaje Japance koje zna svaki klinac! :shock:sofronije*:Ko se ovde jos uzbudjuje zbog jominijevih izjava?
![]()
Veliki poznavalac auto-industrije, svakako kompetentan da oceni koji je model "jedan od najsivljih u auto industriji ikada", a nije u stanju da prepozna ni najcuvenije japanske automobile za koje tvrdi da su mu omiljeni (i ako oni bas i nemaju tako dugu istoriju :wink: )?!
Takodje! Moj komsija taksista vozi jednu iz `93 ipesao je skoro 400 000 kilometara bez problema. Ali jomini ima ocigledni problem sa zutilom pred ocima! :wink:smeh::shock: Da nisi ti onaj koji na sva usta propagira toleranciju?![]()
Koliko vidim, čovek je sasvim "upućen u događanja", jer kad napišeš:
to podrazumeva čitav automobil... A šta si ti pri tome mislio, druga je stvar...![]()
Kad smo već kod "Tempre" - znam i ja za jednu sličnu... Super je! 8)
Lepo mu je vise clanova savetovalo da poseti oftamologa! 
U drugom citatu su dve rečenice, uključite malo mozgiće, tako jednake da biste trebali da se zapitate.... Ova dva klona i ti ste zreli za generalnu... Uostalom, ko je vas šta pitao pa replicirate???smeh::shock: Da nisi ti onaj koji na sva usta propagira toleranciju?![]()
Koliko vidim, čovek je sasvim "upućen u događanja", jer kad napišeš:
to podrazumeva čitav automobil... A šta si ti pri tome mislio, druga je stvar...![]()
Kad smo već kod "Tempre" - znam i ja za jednu sličnu... Super je! 8)
Hehehe, kako ste jednaki, ne mogu da verujem!!! Eto, probaj da potražiš ''pomoć prijatelja'' da shvatiš ponešto. U stvari, ne trudi se, namate vi snagu za to, bez obzira s koje strane se koji nalazio... Kapiraš, cvrglan?sofronije*:Ko se ovde jos uzbudjuje zbog jominijevih izjava?
![]()
Veliki poznavalac auto-industrije, svakako kompetentan da oceni koji je model "jedan od najsivljih u auto industriji ikada", a nije u stanju da prepozna ni najcuvenije japanske automobile za koje tvrdi da su mu omiljeni (i ako oni bas i nemaju tako dugu istoriju :wink: )?!

Da je urednik moj istomišljenik ili bar realan mogao bih da odgovorim, ovako...Austin:Ala te isprozivase Jomini...Nego koje boje ti je Subaru?