HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
medjutim, nije strasno... 
bar sam video jos jedan interesantan automobil koji se ne vidja svaki dan
bar sam video jos jedan interesantan automobil koji se ne vidja svaki dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:
jomini:Taj, odnosno takav ''gabor'' inače je '86 godište i u sebi ima ono o čemu ostali nisu ni sanjali ni maštali. I sad ide kao nov i sve na njemu radi, svako dugmence, svaki prekidač, svaki delić auta...
Uostalom, kada mi prigovori ponosni vlasnik Fiat Tempre, jednog od sivljih modela autoindustrije ikada, mogu samo da se nasmejem....
jomini:Taj, odnosno takav ''gabor'' inače je '86 godište i u sebi ima ono o čemu ostali nisu ni sanjali ni maštali. I sad ide kao nov i sve na njemu radi, svako dugmence, svaki prekidač, svaki delić auta...
Uostalom, kada mi prigovori ponosni vlasnik Fiat Tempre, jednog od sivljih modela autoindustrije ikada, mogu samo da se nasmejem....
Ovaj se vozi svakodnevno i nije garažiran. I vozi se po zemlji Srbiji, a ne Americi... I vozi ga neko ko ima mesečno 300 eura za život, kuću, auto. Ali ne sitničari za šminkanja i vožnju na plin. Iskreno, ali iskreno se nadam da možeš da shvatiš šta pričam i s kim i s čim ga poredim...68Charger440:Fino, fino. Samo to ne govori puno o autu, ne znaci da je super auto zato sto je u odlicnom stanju posle skoro 20 godina. Ja ovde vidjam dosta Buicka koji su po 30 godina stari i dalje su u perfektnom stanju jer ih vozaju babe koje su starije nego sto je Buick kao kompanija.
I treći klon osvanuo, a? Hehe, miševi!boban_ser:Hmm... Voleo bi da mi genije objasni po čemu je Fiat Tempra "jedan od sivljih modela autoindustrije"?