Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tabla kao na mom autu...

leone_gl01.JPG

Lepotan.

971007P-0A.jpg

Samo kod mene je kraj na 220.

Taj, odnosno takav ''gabor'' inače je '86 godište i u sebi ima ono o čemu ostali nisu ni sanjali ni maštali. I sad ide kao nov i sve na njemu radi, svako dugmence, svaki prekidač, svaki delić auta...
Uostalom, kada mi prigovori ponosni vlasnik Fiat Tempre, jednog od sivljih modela autoindustrije ikada, mogu samo da se nasmejem....

jomini:
Taj, odnosno takav ''gabor'' inače je '86 godište i u sebi ima ono o čemu ostali nisu ni sanjali ni maštali. I sad ide kao nov i sve na njemu radi, svako dugmence, svaki prekidač, svaki delić auta...
Uostalom, kada mi prigovori ponosni vlasnik Fiat Tempre, jednog od sivljih modela autoindustrije ikada, mogu samo da se nasmejem....

Hmm... Voleo bi da mi genije objasni po čemu je Fiat Tempra "jedan od sivljih modela autoindustrije"?

jomini:

matori, jel ti to zivis na bulevaru oslobodjenja a sivi je tvoj auto??? Ustalom, sta fali Tempri....skroz ok auto ( prva generacija je i lepa, druga vec nije toliko )....

Moj je iste boje kao ovaj na slici. Ima jedan preko puta stadiona na bulevaru, ali nema direktno ubrizgavanje i zezalice na struju. Moj je kompletan tadašnji model.
Inače, ovo za Tempru je bilo u afektu, pogledaj prošlu stranu i zamisli da neko tako tebe proziva i shvatićeš šta je u pitanju, veruj mi. I svako normalan će shvatiti. Ovi drugi - teško ili nikako.

68Charger440:
Fino, fino. Samo to ne govori puno o autu, ne znaci da je super auto zato sto je u odlicnom stanju posle skoro 20 godina. Ja ovde vidjam dosta Buicka koji su po 30 godina stari i dalje su u perfektnom stanju jer ih vozaju babe koje su starije nego sto je Buick kao kompanija.
Ovaj se vozi svakodnevno i nije garažiran. I vozi se po zemlji Srbiji, a ne Americi... I vozi ga neko ko ima mesečno 300 eura za život, kuću, auto. Ali ne sitničari za šminkanja i vožnju na plin. Iskreno, ali iskreno se nadam da možeš da shvatiš šta pričam i s kim i s čim ga poredim...

Back