Posebno video koji nema sliku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Charger440:Nije toliko gadno koliko je ... over-rated i over-priced. $33,000 dati za to auto ... nije vredno.
Kako se lb/ft prebacuje u Nm?68Charger440:Postoji mogucnost.
Da radi video kako trebao mogao bi lako reci, ovako samo nagadjam. Opet kazem, jedini Mustang koji je po ceni Evo je Cobra (oba su $33,000) i Cobra bi bez problema pobedila (390 hp, 420 lb ft torque).

Sa 100-200.000 moze sve da se napravi, pa cak i onaj MB CLK-GTR koji kosta "u prodaji" za 2.000.000 maraka bio ili tako netso...jomini:Bravo Yugo... I da dodam kad smo kod cena Amerikanaca, na sve navedeno oko diskutabilnosti cene tih vozila treba ukalkulisati i ne jeftinu radnu snagu u Americi. Stvarno mi je nevarovatno da Cobra košta 25000 eura... Onakav i onoliki auto! Stvarno se razmišljam kakvi su materijali (a ne bi smelo da su ni dobri, već super kvalitetni!) i slične stvari koje čine auto....
Ako neko ima teoriju, voleo bih da čujem.
Aleksej_BASO:Razmislimo i ovo, Vajper je mnogo jeftiniji od bilo kog Ferarija iste snage.... Da li to znaci da je bolji?![]()
jomini:Ali Hemi, i ostali navedeni auti su veliko serijska vozila, a teško da se ugrađuju mnogo više... Pa nisu ni oni glupavi! Ja nisam ni sumnjao da je išta tu nekvalitetno, zato me i bune te cifre...