- Poruka
- 33.100
Pa to je auto više klase. Video sam ga neki dan, da nema onu gadnu liniju, mislio bih da je trojka.HEMI 426:
Ja sam mislio ne neki iz niže srednje klase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je auto više klase. Video sam ga neki dan, da nema onu gadnu liniju, mislio bih da je trojka.HEMI 426:
Ovo je klasa viša od Golfa ili Corolle.HEMI 426:pa to ti je niza srednja ili srednja kompakt...srednja klasa je trojka!
Pa ovo je veći auto. Nema veze, još neki?HEMI 426:BMW 1 je klasa Golfa, BMW 3 je klasa Passata, sta nije jasno?
HEMI 426:ok, ajde molim te objasni mi kako ti je to lezenje najvaznije, kako provaljujes koji auto dobro a koji lose lezi, kako se to manifestuje na putu, kako utice na udobnost, koji je najbolja koncepcija ogibljenja i koje si ti to fantasticne automobile vozio da pljujes Shelby Mustanga, keve ti!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

HEMI 426:
Šta nam sličica govori? Vozilo koje ne može da ide na bočnim točkovima po šumi?HEMI 426:HEMI 426:
evo landcrusera....nije se bas pokazao... :wink:

HEMI 426:HEMI 426:
evo landcrusera....nije se bas pokazao... :wink:
Austin:Ruku na srce HEMI ti bas i nisi merodavan, uspeo si i bubu da sahranis :wink: