Sta je to sto biste ucinile da budete njegove? Koji pomak? Ili vi muskarci da dodjete do njenog srca? Dali vise nego 100% sebe ili nikada ne bi ni zbog koga se toliko zrtvovali i ulozili sve snage u jednu vezu? Koje su za vas nepremostive prepreke preko kojih ne bi nikad? Brak, deca, druga vera?
Ne znam da se dajem manje od 100%. No zivot je tu da (m)uci...

Nedavno sam rascistila sa zabludama i opravdanjem za sve i svakoga, i necu da se dajem vise ikom u startu.
Korak po korak. Znaci 100% ali, u jednom koraku. I odmah je sve bolje, za divno cudo. Da cuknem u drvo x 3
Sa manje napravljenih koraka lakse je i napraviti odlucan rez. I puno lakse sve ponovo sa nekim drugim.
Inace sam do sad od samog starta tolerisala sve, imam razumijevanja na "gomili", koje je doduse trenutno na deponiji i ceka reciklazu...
Ne dramim ni oko cega Sve mi je prihvatljivo. Dok god postoji iskrenost, ali brutalna. I kad su karte otvorene, oboje dobrovoljno pristaju i nose se sa izborom. Pri tome da nikog treceg/cetvrtog/petog tim izborom ne ugrozavaju, se podrazumijeva.
Ali, cim osjetim muljanje, licemjerje, izvjestacenu ljubaznost, povlacim se. Distanca po kratkom postupku. Koliko sam ti dozvolila da krocis, krocio si, moja greska u koracima, i zdra`o. Ajmo dalje

Nikad se ne vracam vise na taj teren. Prosto nisam tip za mocvare