čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
ljudi su zlo, ne bojte se djavla, djavo je covek....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se bice interesantne?Treba i ja da postavim svoje snimke....još su u fazi obrade...čim budu, postavljam.![]()
Cuj, mislim da bih mogao s tobom da se slozim. Djavo jos nikoga nije ubio, niti poslao u pakao. To sto se malo zeza i izcikava zadrte hricane i muslimane ne treba shvatiti ozbiljno. Pa dobro, i to sto se nekada uvuce u covecju dusu ne treba shvatiti suvise ozbiljno. Kad mu dosadi "domacin" on ga sam napusti, nije potreban egzorcist.ljudi su zlo, ne bojte se djavla, djavo je covek....
Cuj, milim da bih mogao s tobom da se slozim. Djavo jos nikoga nije ubio, niti poslao u pakao. To sto se malo zeza i izcikava zadrte hricane i muslimane ne treba shvatiti ozbiljno. Pa dobro, i to sto se nekada se uvuce u covecju dusu ne treba shvatiti suvise ozbiljno. Kad mu dosadi "domacin" on ga sam napusti, nije potreban egzorcist.
ljudi su zlo, ne bojte se djavla, djavo je covek....
Demoni su se digli protiv Boga, a tako isto i mnogi ljudi...
Da Bog nije istrebio te naroda tada, danas ti nebi bio ovde da pises.
tako je,poceli mislit svojom glavom pa zato i jesmo danas gdje jesmoProtiv kog boga? Onog sto je ubio nekoliko milijardi ljudi medju kojima su bila i deca, koji je rusio cele gradove?
Ne, ljudi se nisu "digli" protiv boga vec poceli da razmisljaju svojim glavama.
tako je,poceli mislit svojom glavom pa zato i jesmo danas gdje jesmo
to je već problem u tim glavama.
nikad nije kasno da se retardiraš.
Od koga da ucim, od Miroljubovih fantazija u kojima rusi brane i elektrane?
To sa branom je Miroljubova Marketing strategija.
Marketing (en: Marketing) tradicionalno predstavlja zbir aktivnosti koje su upotrebljene u cilju usmeravanja tokova proizvoda i usluga od proizvođača prema potrošaču (korisniku, kupcu, klijentu).
Marketing koncept ima četiri osnovna elementa:
proizvod - treba projektovati da zadovolji potrebe potrošača i bude konkurentan
cena - odnosi se na cenu proizvoda ili usluge
distribucija - plasman proizvoda i usluga do potrošača
promocija - pored reklama (ekonomske propagande) uključuje i druge vidove promocije : promotivne reasprodaje, nagradne igre, ličnu prodaju...
Isus dok je razgovarao u pustinji sa unutrasnjim sadrzajima svoje svesti djavo mu je nudio materijalno bogatstvo... kompanije, firme i tako to, ne?
Ne lupaj. Ti znas sta je bilo tada. Potureni su ti tekstovi i oduzeta sposobnost racionalnog poimanja. Jer da je tada pobio (ubio) badboyse danas ne bi bilo ratova i majke u Africi ne bi hranile decu kamenjem jer nemaju cim drugim.
Osim pobijanja (ubistava) tada, danas je situacija jos gora i uzasna tokom celog perioda riscanske istorijske epohe. Nikad vise zla na zemlji i nikad vise krvnika.
Uglavnom je krao magarce i falsifikovao vino.Bog nije kolonizovao Afriku, i ne eksploatise rudna bogastva,niti je dao kredit Afrikancima podigao kamate pa sada jadnici jos isplacuju isti
Uglavnom je krao magarce i falsifikovao vino.![]()
A vino nije imalo svoj brend tada,tako da.......hahahaha