hoćeš da kažeš da treba misliti o tome?? 
promene su konstantne

promene su konstantne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da je neistrazeno i nabudzeno-izmisljeno...To sam pricala odmah, pa su mi brisali postove.Pliz, ko da oni to mogu kad je sve neistraženo kod korone i naročito neurološke probleme uopšte nije lako utvrditi.
To bi morao da nađem nekog ultratalenta, a ne ove naše Medicinare.
Nije ti Medicina frizeraj Petunija pa da imaš 5-6 fora i gotovo. Sve mislim da di neja frizerka.
Evi ja poznajem tipa koji je 4 puta imao Koronu valjda loš imunitet i dobio neke probleme sa krvnim sudovima ko će znati kako i zašto...
da di neja frizerka
Kad se sve u životu gleda kroz klitoris i penetraciju...Isto tako ja msm da si ti neki bucmasti, zadrigli igrac igrica koji vaginu vidi ako je plati, pa sta ima veze...
kakva god a je tema svede se na isto...dakle..hmmmmovde žena i pare stalno u nekoj korelaciji,evo malo mi i muka![]()
![]()
![]()
djubretari su ljudi koji bacaju smece unaokolo, a cistaci i higjenicari su oni koji ciste za tim djubretarima...Kad se sve u životu gleda kroz klitoris i penetraciju...
Ja se ponado da ćeš bar da me turiš ko nekog bot sendvičmara ili bar ko nekog đubretara
Ako ćemo pričati o sexu bar brez Plavog mosta pliz.
Bolje one gumene lutke.
u ebote dijalogkakva god a je tema svede se na isto...dakle..hmmmm![]()
Nista od ovoga nije tacno. Klimu skoro da nismo palili, a ove godine su nam racuni manji. iako je struja poskupela.Kako globalno zagrevanje utice na vas sexualni zivot?
Placate vece racune tokom leta i sexate se pod klimom ili placate manje racune tokom zime i sexate se goli na terasi?
zemlja se sve vise zagreva, a racuni za grejanje (i hladjene) sve veci...Nije problem cena grejanja, nego radna temperature...Da cujem kod koga je veca taxa za rts i ostala srranja na racunu od potrosnje struje? (((:
volim kad uocim pocetnike takorci - necije klonove, meni ne smeta da iskomomuniciramo kada imas jeftinu struju? od 23h-06h kao ja?Sexam se kad je jeftina struja.
da ti ja nesto kazem u poverenju-ja ne verujem u teoriju globalnog zagrevanja, ali morala sam da pitam-zarad mnogih vernika ((((:Ne utiče nikako jer me je iskreno briga za globalno zagrevanje, tj. i jeste i nije me briga, sa jedne strane sam skroz apatičan, a sa druge strane kod mene postoji taj momenat apsolutnog poštovanja prema prirodi koju je prosto okovala i uništila ljudska rasa. Ali generalno - u ovom kontekstu, nisam nešto pogodjen.
E sad, što se tiče seksa, imao sam jedno vreme fetiš na znojavost kao faktor u seksualnoj igri, tj. imam još uvek donekle, sa jedne strane mi je privlačno kad sam znojav, a devojka jelte radi svoje, a sa druge strane volim kad je devojka cela znojava, vlažna, naročito od uzbudjenja. Mislim da leto i izvikano globalno zagrevanje to debelo pojačavaju, ali ne treba preterivati, jer sam jednom živeo u stanu gde sam se doslovno gušio od vrućine kad dodje leto. Imao je stan neki problem sa parnim grejanjem, nije moglo da se isključi - zimi je prijalo, mada ne uvek, a leti sam se osećao kao da me taj vazduh truje, doživljavao sam nervne napade...
lepa stvar, nisam skapirala cemu cepanje od smeha
nista ja to ne tvrdim, ja pitam izazvana sredstvima javnog informisnja, ne verujem ni ja u globalno zagrevanje, niti u pricu da krave proizvode stetan metan na zivotnu okolinu tj ozon.Nista od ovoga nije tacno. Klimu skoro da nismo palili, a ove godine su nam racuni manji. iako je struja poskupela.
Pod cebetom, je najbolje![]()
odkud znam,ček da vidim spotićlepa stvar, nisam skapirala cemu cepanje od smeha
Nije bilo toplo ovo leto, pamtim mnogo toplija leta 2000ih. Tad se topio asvalt a noge upadale. U Spaniji se topio asvalt jos 1994.nista ja to ne tvrdim, ja pitam izazvana sredstvima javnog informisnja, ne verujem ni ja u globalno zagrevanje, niti u pricu da krave proizvode stetan metan na zivotnu okolinu tj ozon.
to bmaxo! blago leto sa par vrelih dana...a globalno zagrevanje vec vise od 30 godina prica, mozda i vise nisam israzivala da citam dalje...Nije bilo toplo ovo leto, pamtim mnogo toplija leta 2000ih. Tad se topio asvalt a noge upadale. U Spaniji se topio asvalt jos 1994.
Ovo je neko blago leto, koliko mogu da uporedim...
okeeejodkud znam,ček da vidim spotić![]()
pa zato što mi zabrinut spot![]()
Globalno zagrevanje je mit koji traje vec 50 i vise godina... kao i AI na Tjuringovoj masini, ista mantra...to bmaxo! blago leto sa par vrelih dana...a globalno zagrevanje vec vise od 30 godina prica, mozda i vise nisam israzivala da citam dalje...
...sta god to znacilo...ma bezveze,priključiš energiju svemira na atome oko sebe i samo joniziraš![]()
![]()
NRW, m?Odabrao sam da zivim gde klima uredjaji ne trebaju, a gde ni zime nisu mnogo hladne![]()