Efekat staklene baste na vas sexualni zivot?

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
Kako globalno zagrevanje utice na vas sexualni zivot?
Placate vece racune tokom leta i sexate se pod klimom ili placate manje racune tokom zime i sexate se goli na terasi?
zemlja se sve vise zagreva, a racuni za grejanje (i hladjene) sve veci...Nije problem cena grejanja, nego radna temperature...Da cujem kod koga je veca taxa za rts i ostala srranja na racunu od potrosnje struje? (((:

Placate vece racune tokom leta i sexate se pod klimom ili placate manje racune tokom zime i sexate se goli na terasi?
zemlja se sve vise zagreva, a racuni za grejanje (i hladjene) sve veci...Nije problem cena grejanja, nego radna temperature...Da cujem kod koga je veca taxa za rts i ostala srranja na racunu od potrosnje struje? (((:
Staklena bašta jok, ali od kako sam preležao koronu postao sam mnogo rezistentan na visoke temperature.
Neki izgube čulo mirisa tokom korone, a ja ne osećam vrućinu ni na 35+ iako se znojim i sve.
Pre sam vrištao na 30 ili manje i odmah palio klimu... razmaženko pravi...

Pod B (štednja).😁

Staklena bašta jok, ali od kako sam preležao koronu postao sam mnogo rezistentan na visoke temperature.
Neki izgube čulo mirisa tokom korone, a ja ne osećam vrućinu ni na 35+ iako se znojim i sve.
Pre sam vrištao na 30 ili manje i odmah palio klimu... razmaženko pravi...
da li si razmisljao da se javis nekom institutu da utvrde i nakon toga objasne svima nama koji smo nevakcinisano preboleli koronu dan-dva, kakve beneifite mi imamo, posto se sasvim normalno osecamo?

Ne utiče nikako jer me je iskreno briga za globalno zagrevanje, tj. i jeste i nije me briga, sa jedne strane sam skroz apatičan, a sa druge strane kod mene postoji taj momenat apsolutnog poštovanja prema prirodi koju je prosto okovala i uništila ljudska rasa. Ali generalno - u ovom kontekstu, nisam nešto pogodjen.

E sad, što se tiče seksa, imao sam jedno vreme fetiš na znojavost kao faktor u seksualnoj igri, tj. imam još uvek donekle, sa jedne strane mi je privlačno kad sam znojav, a devojka jelte radi svoje, a sa druge strane volim kad je devojka cela znojava, vlažna, naročito od uzbudjenja. Mislim da leto i izvikano globalno zagrevanje to debelo pojačavaju, ali ne treba preterivati, jer sam jednom živeo u stanu gde sam se doslovno gušio od vrućine kad dodje leto. Imao je stan neki problem sa parnim grejanjem, nije moglo da se isključi - zimi je prijalo, mada ne uvek, a leti sam se osećao kao da me taj vazduh truje, doživljavao sam nervne napade...

da li si razmisljao da se javis nekom institutu da utvrde i nakon toga objasne svima nama koji smo nevakcinisano preboleli koronu dan-dva, kakve beneifite mi imamo, posto se sasvim normalno osecamo?
Pliz, ko da oni to mogu kad je sve neistraženo kod korone i naročito neurološke probleme uopšte nije lako utvrditi.

To bi morao da nađem nekog ultratalenta, a ne ove naše Medicinare.

Nije ti Medicina frizeraj Petunija pa da imaš 5-6 fora i gotovo. Sve mislim da di neja frizerka.😎

Evi ja poznajem tipa koji je 4 puta imao Koronu valjda loš imunitet i dobio neke probleme sa krvnim sudovima ko će znati kako i zašto...

Back