AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 30.549
Скоро век енергетске компаније Вас пљачкају .... криући Едисоново знање јефтине енергије
https://thelostgenerator.com/explore/text
https://thelostgenerator.com/explore/text
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patent za radio oduzeli od plagijatora Italijana i vratili TesliOvaj prevarant koji prodaje nacrte za "svevišnji Edisonov generator jeftine struje" i to zamislite za 39$ je uzeo opise Teslinog života i pripisao ih Edisonu. Ma kako da ne, Edisonova, a ne Teslina struja je u domovima ljudi. Tu se odmah vidi da je prevarant na kvadrat.
mora odrzavanje ... minimalno .... transformatori, sklopke, ... brojila, elktroormani, ... vremenom se trosi ... slazem se bila bi eksploatacija besplatna ...Tesla nije nudio jeftino nego BESPLATNO
ne znam da li znaš, ali Tesla je pisao u svojoj knjizi da on lično Nikola Tesla ništa nije izmislioPatent za radio oduzeli od plagijatora Italijana i vratili Tesli
Nemoj da si bukvalistane znam da li znaš, ali Tesla je pisao u svojoj knjizi da on lično Nikola Tesla ništa nije izmislio
Ne, nisu zakoni prirode. Pise da mu je svo znanje predato iz "centra kosmosa". S druge strane on jeste pokazao natprosecan trud i izvanredne osobine licnosti.Napisao je da "ništa nije izmislio" već da je "prepoznao zakone prirode"
koje maloletnice ?A jel?
A zato je on jurio maloletnice - dobio info iz Centrale "najbolje piče dok mu dlaka niĉe".
Maja, Suzana, Jelena, Dragana, Tea, Tara, Ema, Isidora, Svetlana, Ljilja...koje maloletnice ?
To su savremena imena. Tada su bila Marija, Suzy, Draga, Teodora, Emilija, ....Maja, Suzana, Jelena, Dragana, Tea, Tara, Ema, Isidora, Svetlana, Ljilja...
To što je naučnik ne znači da je evnuh...
Kako pored mene ne stade ni jedna?To su savremena imena. Tada su bila Marija, Suzy, Draga, Teodora, Emilija, ....
Inače nema dokaza da ih je dodirnuo. Ima dokaza samo da su stajale pored njega.
Tesla je bio privlacanKako pored mene ne stade ni jedna?
Jel se ovako izmišlja besplatna struja za napaćeni narod, a?Tesla je bio privlacan
Pogledajte prilog 1626793
Naravno, preko dana relaksacija, popodne i nocu rad na strujiJel se ovako izmišlja besplatna struja za napaćeni narod, a?
ipak treba uzeti u obzir seljačko poreklo i žal za propuštenoNaravno, preko dana relaksacija, popodne i nocu rad na struji
A žal za propuštenim? To ti je kao da se kasniš na žetvu, a onda se pitaš gde je nestala sva ona krompir-salataipak treba uzeti u obzir seljačko poreklo i žal za propušteno
Pa kako je Tesla mogao da juri ličke seljanke kad su njegovi rodjeni hteli da ga strpaju u ludaru zbog kontakta sa kosmičkom centralom?A žal za propuštenim? To ti je kao da se kasniš na žetvu, a onda se pitaš gde je nestala sva ona krompir-salata
ova slika je iz njujorka ...Pa kako je Tesla mogao da juri ličke seljanke kad su njegovi rodjeni hteli da ga strpaju u ludaru zbog kontakta sa kosmičkom centralom?
to ga ne sprecava da juri cehinje i madjaricePa kako je Tesla mogao da juri ličke seljanke kad su njegovi rodjeni hteli da ga strpaju u ludaru zbog kontakta sa kosmičkom centralom?