Eaton proširuje asortiman mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom svojim novim modelom 9E

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.839
36_1.jpg

Sremska Mitrovica, Serbia - Eaton - svetski lider u upravljanju napajanjem – danas je objavio lansiranje novog uređaja za besprekidno napajanja 9E od 1000 VA do 3000 VA kako bi upotpunio svoj postojeći asortiman uređaja od 1–20 kVA u kategoriji mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom. Projektovan tako da, neprekidnim nadziranjem uslova napajanja i savršenom regulacijom napona i frekvencije, krajnjim korisnicima pruži pouzdanost, fleksibilnost i poboljšanu bezbednost podataka i rada, novi UPS 9E predstavlja rešenje za potrebe informatičkih infrastruktura, industrijskih i medicinskih postrojenja, skladišta, mrežnih i telekomunikacionih sistema.
Pouzdanost, fleksibilnost i visok učinak
U Eatonovu liniju modela 9E ugrađena je najnovija tehnologija dostupna na tržištu, kako bi se korisnicima obezbedio najbolji učinak uređaja. Konstruisan tako da nudi veliki stepen pouzdanosti zahvaljujući robusnoj topologiji zasnovanoj na tehnologiji dvostruke konverzije, u slučaju nestanka napajanja UPS uređaj Eaton 9E može da obezbedi neprekidan rad čak i na duže vreme: ovi uređaji mogu da produže nezavisnost sistema instalacijom 4 spoljna baterijska modula, ili pomoću XL modela opremljenih unutrašnjim „superpunjačem" koji obezbeđuje još veću nezavisnost. Čitav asortiman UPS uređaja 9E standardno je opremljen unutrašnjim bajpasom (standardno kod modela od 6–20 kVA), kao i bajpasom kod održavanja, radi jednostavnog održavanja UPS uređaja bez isključivanja kritičnih opterećenja.
Upravljanje
UPS uređaji 9E standardno su opremljeni priključcima RS232 i USB, a imaju i rezervni slot za instalaciju mrežne, relejne ili Modbus kartice bez isključivanja uređaja.
Kompatibilan sa Eatonovom edicijom softvera IPM, UPS uređaji Eaton 9E mogu da imaju ugrađene sve glavne operativne sisteme, uključujući i napredno upravljanje platformama za virtualizaciju i alatke za orkestraciju klauda. To omogućava IT profesionalcima da konfigurišu posebne automatske procedure za energetske akcidente, kao što su automatski planovi oporavka, kontrolisana isključenja sistema i isključenja opterećenja. Pored toga, s novim optimizovanim LCD interfejsom, možete da dobijete precizan pregled na jednom displeju s vremenski definisanim informacijama o statusu UPS uređaja i izmerenim vrednostima, uključujući nivo opterećenja, nivo napunjenosti baterije, napon i ulaznu/izlaznu frekvenciju.
„Lansiranje novih uređaja kompanije Eaton za besprekidno napajanje potvrđuje trajnu posvećenost kompanije pronalaženju inovativnih, vrhunskih rešenja koja zadovoljavaju različite potrebe. Kombinovanjem modula sigurnog napajanja s mogućnošću digitalizacije radi upravljanja tokovima napajanja i njihovog analiziranja, UPS uređaji Eaton 9E od 1 kVA do 3 kVA pojednostavljuju upravljanje svim kritičnim aplikacijama i poboljšavaju njihov učinak u domenu pouzdanosti i neprekidnosti rada", rekao je Stefano Čevenini, menadžer proizvoda i menadžer marketinga za segment kvaliteta napajanja i centra za podatke u kompaniji Eaton u Italiji.
izvor: eaton.rs
 

Back
Top