E

Joj, jesi dosadna. Daj ubodi me s necim da se upropastimo od podjebavanja. Kako ti smuvas decka?

Uh uh Auć...al zamalo :)
Ne mogu da diskutujem o takvim stvarima sa ljudima mnogo starijim od sebe :)
Salim se :) Necu vise d'učstvujem u spamovanju teme devojci :P Razlaz ! :D
imate pp ako Vas nesto suvise zanima, pa cu da razmotrim dal cete dobiti odgovor hahahaha

Uh uh Auć...al zamalo :)
Ne mogu da diskutujem o takvim stvarima sa ljudima mnogo starijim od sebe :)
Salim se :) Necu vise d'učstvujem u spamovanju teme devojci :P Razlaz ! :D
imate pp ako Vas nesto suvise zanima, pa cu da razmotrim dal cete dobiti odgovor hahahaha

Premlada si ti meni za pp. :lol:

Idi ti ko te jebbe, ja cu jos ostat i cesat jaja na forumu. Necu tebe pitat kad cu ici. :lol:

Mozes al s'nekim drugim u spam-u ;) I nemoj se nervirati, nije dobro u tim godinama ;) Salim se

@ tema - da ponovim, draga , sve u svemu , s'obzirom na kolicinu spam- a , moj savet ti je =>
If you ever find yourself empty from something you cannot know or name, find a stretch of ocean, a field or a mountainside, or even clouds or trees. Because there are 1,000 simple ways to fill your tired soul so you can remember how to be, how to see, and most importantly, how to breathe.

Srecno ;)

Mozes al s'nekim drugim u spam-u ;) I nemoj se nervirati, nije dobro u tim godinama ;) Salim se

@ tema - da ponovim, draga , sve u svemu , s'obzirom na kolicinu spam- a , moj savet ti je =>

Srecno ;)

Meni se cini da tebe pale moje godine, cim ti to toliko spominjes. Ha jesi opasna mala, ali provalio sam te. To ti je normalno, ja cu biti neodoljiv i sa 250 kad sam takav tip.

- - - - - - - - - -

Svi su otisli. Pa i nije bas normalno biti na forumu iza dva posle ponoci. Idem i ja.

Ne moram da budem u losoj fazi da bih znala da postoje odredjen soj muskaraca sa kojima ne bih mogla da budem iz razloga koji su meni bitni i koji mi sluze kao kriterijum.....druga je prica kada smo u bedaku pa ne mozemo u tom periodu iz emotivnih ili nekih drugih razloga da napravimo kompromis prema drugim ljudima .. za to mislim da je prolazno...i kada napravimo sami sa sobom dogovor kako kazu, i poredjamo stvari po prioritetu u nasem zivotu, bice opet sve u redu..bar ja mislim tako...

E.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
I el ima leka za to? :think:
Bukvalno sada prolazim kroz to :mrgreen:
I što je najjače, stvarno cirkulišem među dosta ljudi, i niiiišta, čoveče

hm, ja ljude i gledam kao ljude, ali ne vidim poentu da budem sa nekim ako u toj vezi neću biti srećnija nego kada sam sama..

- - - - - - - - - -

obrnut problem? tebi je svaka dovoljno dobra? :D
pa ako nisi srecnija sa partnerom defiitivno ga ne volis ili ti nije dobar

tako da je lek naci drugu osobu

inace je do tebe, neki bi to i depresija nazvali

E.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
nije mi se desilo :kez:

naravno da ima
ustani i bori se

ulazim u vezu da bih bila kompletnija.. mislim da niko ne može dobro funkcionisati sam..

- - - - - - - - - -

e to i jeste problem, kako ću znati da je pravi kad nemam definiciju pravog? :)

- - - - - - - - - -

pažnju može da privuče bilo ko.. :)

Uz ovakav stav nećeš daleko doći... Lično smatram da je čovek kompletna priča i da može jako dobro funkcionisati sam... Čak mislim i da može dobro funkcionisati u dvoje samo ako dobro funkcioniše sam...

Ja sam onda ceo zivot u toj fazi, jer ne verujem da je iko na ovom svetu pre svega tu da ima moralnu obavezu da mene dusevno ispunjava i da moja sreca zavisi od neke tamo osobe.

Kako je, jel proslo?

glupo si shvatio temu...

Zavisi koliko pametno posmatras na te stvari. Ako polazis od toga da ti sreca zavisi od druge osobe, a procitaj svoj post... onda naravno da dolaze te faze osecaja neispunjenosti i da vam niko ne pase. To je zapravo pozitivna stvar u celoj toj prici. Jer ti sama tvoja psiha i organizam govore da nema takvo nesto i da si nezadovoljan/a zbog toga sto sebi stavljas kriterijume koji su neispunjivi. Onda prezasicenje pa razocarenje. Mozda da krenes od sebe prvo, pa onda kazes sebi sta je to sto mene samu cini srecnom, pa se okrenes tome, pa onda polako, korak po korak, pa onda posmatras koji je to muskarac u tvom prisustvu sa kim dse smejes. Idealno ne postoji - citaj svoje reci.
I hajde da se ne ponasamo glup si glupa si, ili barem da znam da se infantilno ponasas (Sto je inace i tipicno za osobe koje ocekuju takve stvari pa se onda razocaravaju.), da produzim onda na drugi post.
Mada sto i ja tupim ovde... kao da imam pravog sagovornika za sebe.

bio - ima - Cyber :per: :lol:

Back