sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Pa sigurno![]()
Nego kako. Sta si ti mislila da sam ja neki mutavi dundoje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sigurno![]()
Nego kako. Sta si ti mislila da sam ja neki mutavi dundoje?
nisam ama bas nista razmotrila na tu temu![]()
Joj, jesi dosadna. Daj ubodi me s necim da se upropastimo od podjebavanja. Kako ti smuvas decka?
Uh uh Auć...al zamalo
Ne mogu da diskutujem o takvim stvarima sa ljudima mnogo starijim od sebe
Salim seNecu vise d'učstvujem u spamovanju teme devojci
Razlaz !
imate pp ako Vas nesto suvise zanima, pa cu da razmotrim dal cete dobiti odgovor hahahaha
Premlada si ti meni za pp.![]()
Pa ja ti to pricam![]()
Onda nema spamovanja !Tacka ! RazlazNoć
![]()
Idi ti ko te jebbe, ja cu jos ostat i cesat jaja na forumu. Necu tebe pitat kad cu ici.![]()
If you ever find yourself empty from something you cannot know or name, find a stretch of ocean, a field or a mountainside, or even clouds or trees. Because there are 1,000 simple ways to fill your tired soul so you can remember how to be, how to see, and most importantly, how to breathe.
Mozes al s'nekim drugim u spam-uI nemoj se nervirati, nije dobro u tim godinama
Salim se
@ tema - da ponovim, draga , sve u svemu , s'obzirom na kolicinu spam- a , moj savet ti je =>
Srecno![]()
Meni se cini da tebe pale moje godine, cim ti to toliko spominjes. Ha jesi opasna mala, ali provalio sam te. To ti je normalno, ja cu biti neodoljiv i sa 250 kad sam takav tip.
Provalio si me 100%
Al ti ipak pomozi devojci
Baj , odmori![]()
Bukvalno sada prolazim kroz toE.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
I el ima leka za to?![]()
pa ako nisi srecnija sa partnerom defiitivno ga ne volis ili ti nije dobarhm, ja ljude i gledam kao ljude, ali ne vidim poentu da budem sa nekim ako u toj vezi neću biti srećnija nego kada sam sama..
- - - - - - - - - -
obrnut problem? tebi je svaka dovoljno dobra?![]()
nije mi se desiloE.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
naravno da imaI el ima leka za to?![]()
ulazim u vezu da bih bila kompletnija.. mislim da niko ne može dobro funkcionisati sam..
- - - - - - - - - -
e to i jeste problem, kako ću znati da je pravi kad nemam definiciju pravog?
- - - - - - - - - -
pažnju može da privuče bilo ko..![]()
E.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
E.. el vam se desilo nekad ono da ste toliko u nekoj lošoj fazi da vam se čini da na celom svetu ne postoji osoba sa kojom biste bili srećni, onaj fazon da vam niko nije dovoljno dobar i da čak ne biste ni umeli da kažete šta je to što bi neko trebalo da ima da bi za vas bio idealan partner?
Ja sam onda ceo zivot u toj fazi, jer ne verujem da je iko na ovom svetu pre svega tu da ima moralnu obavezu da mene dusevno ispunjava i da moja sreca zavisi od neke tamo osobe.
glupo si shvatio temu...