e, :zper: kako bilo ?

E, i ja mislim da nije smak sveta ako me pita kako je bilo, da li mi je bilo dobro...
Ne mora to da bude nista lose, ali moze.
Moze da znaci da je pazljiv i pokazuje interesovanje za moje uzivanje, a moze da znaci i da trazi potvrdu svog ljubavnickog umeca.
Moze da znaci da me jos ne poznaje dobro i nije uspeo da proceni, a zeli da zna.
Moze da znaci i da je nesiguran. Pa sta? Ni to nije obavezno katastrofa.
Mozda sam ja bila cudna?

Nije problem pitanje, ono samo nista ne znaci. Problem je ako pored sebe u krevetu imam neku sirovinu kojoj je obavezno potrebno da mu komplimentima na racun njegove muskosti i velicanjem svog uzivanja sa njim- dizem ego.

Forumashi jel' pitate to i zashto pitate ?

Nije li ochigledno da je zeni bilo lepo ...

Znam neke koje se na primer, instant prolepsaju :rumenko:
I to se odma vidi, jel' ?

Sto mora to da se pita i odgovara :confused: ?

Drugarice urmashice, pita li vas neko neshto :) i kakav vam je stav po pitanju opisivanja kvaliteta tek obavljenog sexa ?

Ne volim takva pitanja jer mi se cini da na taj nacin trazi moju potvrdu da je dobar jeebac..:roll:
Mrzim caskanja u toku i posle sexa tako da me vise nista ne pita :kafa:

Ne volim takva pitanja jer mi se cini da na taj nacin trazi moju potvrdu da je dobar jeebac..:roll:
Mrzim caskanja u toku i posle sexa tako da me vise nista ne pita :kafa:

ma ja volim u toku ... nego to na kraju.... misim, osećam se kao retard.

ono znojavi, raščupani ... po podu,stolu... po plafonu j6t, svuda i kao ... e kako bilo?

a ako iz zezanja kažem ''paaa... onako'' .... sunce ti je6em... odmaa drama :zcepanje:

ma ja volim u toku ... nego to na kraju.... misim, osećam se kao retard.

ono znojavi, raščupani ... po podu,stolu... po plafonu j6t, svuda i kao ... e kako bilo?

a ako iz zezanja kažem ''paaa... onako'' .... sunce ti je6em... odmaa drama :zcepanje:
Hahaha,nema nista gore nego kad im to kazes makar kroz zezanje :lol:
Posle cak ne mozes ni da ga razuveris da je sve bila sala..mada ponekad i nije :zcepanje:

Back