E treba mi astrologija u koju mogu da verujem!!!!UPOMOC

anita14

Obećava
Poruka
52
E ovako stvarno mi treba nesto u sta mogu da verujem. Iz mog iskustva ribe muskarci su najgori moguci... Ja sam bik(zensko naravno), i moram da znam kako se slazem sa ribom(muskarcem)...
U astrologiju verujem jer sam nekoliko puta zvala astrologa i isplo mi je tacno. Molima vas hitno mi je pomozite mi!!!!!!
Ako vam trebaju datumi ja sam rodjena 14.05.1990(23:23h)
On 03.03.1990(ne znam sate)
Hvala unapred :D

Evo hitno pomoci cu ti ja hitno evo odma!!!!!
Po efemeridama za 14.05.1990. vidim da je Mars u Ribama. Kao sto se zna, u zenskom horoskopu, muskarac je predstavljen Marsom, a suprug Suncem. Posto je tebi Mars u ribama ne vidim zasto bi bilo ikakvih problema.
Vidim po godistu da si jos mlada da bi se opterecivala horoskopom, mada si veoma sklona tome (optercivanjem nevaznim stvarima, zalazenjem u neki cudan - za tebe stran svet, mozes lako da postanes zavisnik droga, alkohola itd. - losa 12. kuca).
Bez njegovog vremena rodjenja nema detalja.
Moj savet ti je da akcenat stavis na skolu. Vidi se da ti OS nije neki narocit problem, ali srednja, veruj mi moze poprilicno da zapinje. Imas i Plutona u 9. polju sto znaci da mozes i da prekines studije vrlo lako ili da ih cak i ne upises zbog losih ocena u srednjoj. Zato UCI, UCI, UCI, UCI,.....
Ne znam da li si znala, ali u podznaku si jarac, kao i u lunarnom znaku (Ambiciozna i uzasno tvrdoglava).
Sto se tice decka NO PROBLEMO po ovome sto vidim. I jos jedna izvrsna vest: VENERA MU JE U JARCU (ti si u podznaku jarac).
:wink: :wink: :wink: :wink:

Nexus 6:
AAALO, BRE! :x
pokrenucu drustvo za zastitu muskaraca Riba... :roll:

gigule ce da mi pomogne, jel tako... :D

ma sam tuuuu :wink:

e sad kad sam već tu...čemu ta trabunjanja o znacima?
svaki iole oziljan astrolog neće sebi dozvoliti da bude tako ograničen i da govori ili piše etiketrajući ljude u pojedinim znacima...

No svejedno,malo pristojnosti i samokritičnosti nije naodmet...

begmaki:
Odakle ti da su ribe najgori muskarci :!: :?:
Nisu najgori, samo ponekad ne lice na muskarce (ribe su tipican zanski znak)
e pa u svakom slucaju hvala ti na ppomoci... I nije da se opterecujem horoskopom nego me jednostavno zanima. Znam da je glupo ali je i interesantno..Sto se riba tice cisti iz iskustva, mozda ih samo ja tako dozivljavam, ne znam moguce...Ali ako sam ikoga uvredila ja se izvinjavam..Sto se skole tice zapravo nikada nisam imala probleme. Nisam neki djak ali se provlacim na pamet( uvek sam odlicna)..tako
Hvala u svakom slucaju
I jos jedno pitaje sa kim se bikovi najbolje slazu

anita14:
begmaki:
e pa u svakom slucaju hvala ti na ppomoci... I nije da se opterecujem horoskopom nego me jednostavno zanima. Znam da je glupo ali je i interesantno..Sto se riba tice cisti iz iskustva, mozda ih samo ja tako dozivljavam, ne znam moguce...Ali ako sam ikoga uvredila ja se izvinjavam..Sto se skole tice zapravo nikada nisam imala probleme. Nisam neki djak ali se provlacim na pamet( uvek sam odlicna)..tako
Hvala u svakom slucaju
Jos si OS!!! Nema "provlacenja na pamet" u srednjoj.

begmaki:
anita14:
begmaki:
Hvala u svakom slucaju
Jos si OS!!! Nema "provlacenja na pamet" u srednjoj.
Pa dobro!!nema veze

Back