E to je ljubav!

Pozdravljam te sreco, u frci sam nevidjenoj ovih dana, evo i sad moram da letim, obaveze pritisle...videcemo se valjda kad ova tarapana prodje...budi mi lepa i pametna. Uz dobro raspolozenje lakse se doceka i godisnji odmor, a ljubav...eeeee... :)

Auhhhh... Pa da li je toliko NEVEROVATNO da je u pitanju lepa ljubavna priča, bez nekih skrivenih motiva (sažaljenja, griže savesti, kompleksa ... love ili čega već)?

Uzgred, Kojote, zašto sam ja u tvojoj priči "iza šatre" i "deprimirana"? :roll:
Okani se ćorava posla, šećeru. Ne postoji ni minimum šanse da mi, građani sela Krstarova, dozvolimo sebi luksuz da poverujemo u tu, tu... tvoju pošalicu, da se iza bilo čije ljubavi ne skriva neki od (gore pomenutih) motiva...

Mi se, naime, već neko vreme bavimo introspekcijom. To ti je ona metoda, znaš, kad za čoveka koji, na primer, zna da vozi auto a nema pojma o radu motora, kažu da je za njega motor crna kutija. Ili, za čoveka koji zna da koristi kompjuter, a ne zna ništa o tome kako isti radi, kompjuter je crna kutija. Za bihejvioriste um je crna kutija, ali za nas... za većinu žitelja Krstarova, um je crna rupa. Ali to nam neće... ali to mi neće smetati da ti pošaljem jedan nežan poljubac. Ljubim...

P. S. Htela bi da budeš pevaljka?

Okani se ćorava posla, šećeru. Ne postoji ni minimum šanse da mi, građani sela Krstarova, dozvolimo sebi luksuz da poverujemo u tu, tu... tvoju pošalicu, da se iza bilo čije ljubavi ne skriva neki od (gore pomenutih) motiva...

Mi se, naime, već neko vreme bavimo introspekcijom. To ti je ona metoda, znaš, kad za čoveka koji, na primer, zna da vozi auto a nema pojma o radu motora, kažu da je za njega motor crna kutija. Ili, za čoveka koji zna da koristi kompjuter, a ne zna ništa o tome kako isti radi, kompjuter je crna kutija. Za bihejvioriste um je crna kutija, ali za nas... za većinu žitelja Krstarova, um je crna rupa. Ali to nam neće... ali to mi neće smetati da ti pošaljem jedan nežan poljubac. Ljubim...

P. S. Htela bi da budeš pevaljka?
Uzbudljiva ti je ova tema?
Ali nisam se šalila...

Hmm... Nekada davno sam išla na solo-pevanje. :lol: Meco sopran. Sad sam, otprilike, alt.
Volim karaoke. :)

Otvorila se morska pučina, mesec je prelivao rumenom bojom. Nekoliko ajkula izvirilo je iza talasa, da vide kuda to ide prpošni jedrenjak. Grudi Kristifora Kolumba bile su nabrekle od emocija i svakakvih predosećanja. Kroz durbin je video kopno, po kojem su korakom gazele, odevene samo u narukvice i ogrlice, hodale tamnopute devojke kruškolikih grudi, obnaženih kao u efeba (kasnije je to zabeležio u svom dnevniku) i pičića isturenih kao brdašca, zbog čega se na prvi pogled zaljubio u sve njih. Kasnije, kada se iskrcao na Novi kontinent, još je zabeležio: "I njihove pičkice liče na gazelinu, sa širokim usminama i klitorisom izduženijim nego kod Evropljanki, uočljivim i nemirnim kao zastava na gusarskom brodu".

Kolumbova saputnica donela mu je sendvič sa tunjevinom na komandni brod, ogrnuta čojanom dolamom. Lice saputnice bilo je slično sendviču: bajato, isušeno suncem i dugom plovidbom. Kolumbo spusti durbin. "
- A da se ti ipak vratiš kući? Put je neizvestan a more ćudljivo. Već si se dosta napatila, sirotice moja.
- Ne brini, već sam se navikla. Idem kuda i ti.
- Tamo gde idemo nije komforno. Pitaj boga, šta kuvaju za jelo. Sigurno nem ni kupatila. Što se ti ne bi vratila?
- S voljenom osobom idem na kraj sveta.
Saputnica je odlučno zgrabila veslo i zaveslala punom snagom prema novom kontinentu.

Kolumbo je s pravom slutio da ga čekaju nove i uzbudljive stvari. Jedna mu je već golicala malje ispod pazuha, druga mu je tabane trljala sokom avkada, najmlađa ga je palminom grančicom draškala po preponama, pevajući nerazgovetno pesmu čiji je smisao postajao još nerazgovetniji na mesečini. "Devojke, koja će od vas prva da se uhvati za katarku?", uzbuđeno im svoje namere obznani Kolumbo.
- Molim, nešto si rekao, pogleda ga saputnica. Meni nešto kažeš?

Back