gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Kome ti to mala? :???: Nemoj sad da te
... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljam te sreco, u frci sam nevidjenoj ovih dana, evo i sad moram da letim, obaveze pritisle...videcemo se valjda kad ova tarapana prodje...budi mi lepa i pametna. Uz dobro raspolozenje lakse se doceka i godisnji odmor, a ljubav...eeeee...![]()
Ciao! Bezim... i nemoj da si nezaljubljena...to je naredjenje...
![]()
kako na ovakvim temama lijepo ispliva na površinu sva naša humanost, dobrota i nesebičnost!
na muci se poznaju junaci!
![]()
Чија ''наша''?
Okani se ćorava posla, šećeru. Ne postoji ni minimum šanse da mi, građani sela Krstarova, dozvolimo sebi luksuz da poverujemo u tu, tu... tvoju pošalicu, da se iza bilo čije ljubavi ne skriva neki od (gore pomenutih) motiva...Auhhhh... Pa da li je toliko NEVEROVATNO da je u pitanju lepa ljubavna priča, bez nekih skrivenih motiva (sažaljenja, griže savesti, kompleksa ... love ili čega već)?
Uzgred, Kojote, zašto sam ja u tvojoj priči "iza šatre" i "deprimirana"?![]()
da to bi imalo smisla..ali cini mi se da nije ciljao na to..hm ko ce ga znatisamostalan...![]()
Uzbudljiva ti je ova tema?Okani se ćorava posla, šećeru. Ne postoji ni minimum šanse da mi, građani sela Krstarova, dozvolimo sebi luksuz da poverujemo u tu, tu... tvoju pošalicu, da se iza bilo čije ljubavi ne skriva neki od (gore pomenutih) motiva...
Mi se, naime, već neko vreme bavimo introspekcijom. To ti je ona metoda, znaš, kad za čoveka koji, na primer, zna da vozi auto a nema pojma o radu motora, kažu da je za njega motor crna kutija. Ili, za čoveka koji zna da koristi kompjuter, a ne zna ništa o tome kako isti radi, kompjuter je crna kutija. Za bihejvioriste um je crna kutija, ali za nas... za većinu žitelja Krstarova, um je crna rupa. Ali to nam neće... ali to mi neće smetati da ti pošaljem jedan nežan poljubac. Ljubim...
P. S. Htela bi da budeš pevaljka?
Da, pržim se na ovakve teme.Uzbudljiva ti je ova tema?
Ali nisam se šalila...
Hmm... Nekada davno sam išla na solo-pevanje.Meco sopran. Sad sam, otprilike, alt.
Volim karaoke.![]()
Da, pržim se na ovakve teme.
Ali ja sam se šalio...
Kakav bi naš život bio bez muzike, aleluja!
![]()
E, otpevah.
Sad vežbam ovo:
da to bi imalo smisla..ali cini mi se da nije ciljao na to..hm ko ce ga znati
koliko cerekanja na jednom mestu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()