E, TEK SAD SAM LJUT...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elvin:
je li bajo sećaš se šta sam pisao o projekciji?
verovatno maštaš o nekim grupama pedera,možda si čak i probao pa sad to projektuješ na nas...stvarno jadno...

Bajo, nema sta da se masta....grupa pedera je realnost...eto vas na forumu...
Interesantno, nikoga nisam poimenice oslovio, a svi se nadjoste prozvani kada se pomene grupa pedera....cudno....cccccc

eremita:
Драго ми је да бар Ти Марлоне знаш шта значи мој ник... али што се тиче Колибрија овај Били д дрипац им је изгледа утекао ... па дошао овде да цвркуће... 8-)

Треба га ставити на ИГНОРЕ, ИГНОРЕ, ИГНОРЕ, ИГНОРЕ...

Prvo...ne kaze se bili d dripac.....nego Bili kid je bio dripac.......kao sto rekoh, to je vec sastavni deo opste filmske i muzicke kulture.....

Sto na ignore???....neeeeeeeeeeee....nemoj molim teeeeeeee.....sta da radim, ako nisam na forumu??
Upropastices mi zivot....pa ja zivim samo na forumu...hahahahahhaaaaaaa

marlon:
Sad ce da dodje onaj sto je tvoju pozdravio pre neko vece....:lol::lol::lol:

Vidi, pedercino mala...opet se spustate ne nivo pominjanja majke...ja to nisam radio....
nemoj ni ti...osim, ako nisi spreman, picko...da te stvarno *****....

ok??
Sta bi sa vasim pametnim mozgalicama??...opet se zavrsava kod vas sa pominjanjem keve??...

Budi oprezan, kad o tome pricas.....

billy_THE_kid:
Vidi, pedercino mala...opet se spustate ne nivo pominjanja majke...ja to nisam radio....

ok??
Sta bi sa vasim pametnim mozgalicama??...opet se zavrsava kod vas sa pominjanjem keve??...

billy_THE_kid:
Majmunce...dobar ti je ovaj eremita....bas se uzbudio zbog tebe....ljubi ga majka

Vidis ovo je ko sa onim onim LDP pozoristem, sto si se pravio lud... i analiticarem. Ne znas vise sta pises i bulaznis, zato smradu setaj, ... pedercina ti tata... tek da znas :lol::lol::lol:

billy_THE_kid:

ok??

@ Били д дрипац
Први си Ти поменуо мајку у посту упућеном мени.:.. "љуби га мајка"... соме један хватани на бућкало... :roll:
--- и шта се онда сада буниш... има, бре, сви да Ти помињемо кеву, ако наставиш да вређаш... боље се уљуди и нормално комуницирај... расправљај... и стварно... мислим... тата ти је "педерчина" 8-) зато си Ти и испако овако врљав... и глуп...

@ Марлон

знаш Марлоне да и мени овај Били д дрипац личи на аналитичара !

marlon:
Vidis ovo je ko sa onim onim LDP pozoristem, sto si se pravio lud... i analiticarem. Ne znas vise sta pises i bulaznis, zato smradu setaj, ... pedercina ti tata... tek da znas :lol::lol::lol:

Vidi..tata jeste pedercina....zapalio kad sam bio dete......tu si u pravu..
sto ne znaci da ti nisi......
eto, vidis kako lepo pricamo, kad mi kevu ne pominjes...

eremita:
@ Били д дрипац
Први си Ти поменуо мајку у посту упућеном мени.:.. "љуби га мајка"... соме један хватани на бућкало... :roll:
--- и шта се онда сада буниш... има, бре, сви да Ти помињемо кеву, ако наставиш да вређаш... боље се уљуди и нормално комуницирај... расправљај... и стварно... мислим... тата ти је "педерчина" 8-) зато си Ти и испако овако врљав... и глуп...

@ Марлон

Vidi....ljubi ga majka....i **** sam ti majku....nema veze jedno sa drugim....
Izvini, ako te i ono bezazleno ..ljubi ga majka, uvredilo...iskreno mislim

A kevu, necete da mi pominjete....jer to je jeko opasno...kapiras??
Mora da imate velika muda i mnogo herca da mi psujete POKOJNU majku....

ajde, sad ..promenite temu...sidjite mi sa *****....dosadili ste mi malo..nije vise interesantno

eremita:
@ Били д дрипац

@ Марлон

Slušaj Eremita, i uvaženi Marlone!
Jučer sam uputio zahtjev jominiju da mi moj korisnički nalog Tražeći_ljubav ugasi, a poruke sa toga korisničkog naloga prebaci na ovaj....Nije mi odgovorio, a uopće mi nije jasno što je to toliko delikatno....A što se tiče dovođenja u kontekst mene i bilo kog, nemaš razloga za brigu: Jomini i bilo koji moderator može provjeriti da li je IP Bikija i moj IP isti ili ne....
Meni se čini da vaša grupica ljudi odista ima problema sa bilo kime tko nije u njoj....Ja sam inače odavno prestao da ulazim u sukob i bilo kakvu diskusiju sa bilo kim iz te grupice....
Iskreni pozdrav, analiticar 8-)

billy_THE_kid:
Vidi..tata jeste pedercina....zapalio kad sam bio dete......tu si u pravu..
sto ne znaci da ti nisi......
eto, vidis kako lepo pricamo, kad mi kevu ne pominjes...

Ti decko stvarno imas problema sa identitetom... niiko normalan ovde ne prica sa tobom, samo odgovaraju na tvoje uvrede, iskuliraj i pisi normalno, pa ces videti dal' ce ti neko odgovarati. A za ono sta sam ja.. ja jako dobro znam ko sam, al ti to ne znas i nikad neces saznati... END.

analiticar:
Slušaj Eremita, i uvaženi Marlone!
Jučer sam uputio zahtjev jominiju da mi moj korisnički nalog Tražeći_ljubav ugasi, a poruke sa toga korisničkog naloga prebaci na ovaj....Nije mi odgovorio, a uopće mi nije jasno što je to toliko delikatno....A što se tiče dovođenja u kontekst mene i bilo kog, nemaš razloga za brigu: Jomini i bilo koji moderator može provjeriti da li je IP Bikija i moj IP isti ili ne....
Meni se čini da vaša grupica ljudi odista ima problema sa bilo kime tko nije u njoj....Ja sam inače odavno prestao da ulazim u sukob i bilo kakvu diskusiju sa bilo kim iz te grupice....
Iskreni pozdrav, analiticar 8-)

Ti si analiticaru... priseti se normalno komunicirao barem sa mnom, dok ti se moji stavovi nisu svideli i nisi ih podrzavao ni za crno ispod nokta... sto je normalno pravo svakoga ovde, jel tako bilo? Kad si ostao bez argumenta da je Dubrovnik bio NEZAVISNA i posebna jedinica pored Civilne i Vojne Hrvatske, e onda si pribegnuo ovome sto radi ovaj ali bez diskusije... ti si barem obrazovan toliko da znas o cemu govorim. Ja nisam zlopamtilo, a nadam se ni ti... mala podjebavanja na forumu uvek postoje, ali kad neko ko je napusen i dodje sa novim nickom da bi pravio picvajz, ne moze da ocekuje da ce izaci iz svega cist. Toliko o tome. Da se pozabavimo temama a ne ko kome majku ili oca, slazes se? :lol:

marlon:
Ti si analiticaru... priseti se normalno komunicirao barem sa mnom, dok ti se moji stavovi nisu svideli i nisi ih podrzavao ni za crno ispod nokta... sto je normalno pravo svakoga ovde, jel tako bilo? Kad si ostao bez argumenta da je Dubrovnik bio NEZAVISNA i posebna jedinica pored Civilne i Vojne Hrvatske, e onda si pribegnuo ovome sto radi ovaj ali bez diskusije... ti si barem obrazovan toliko da znas o cemu govorim. Ja nisam zlopamtilo, a nadam se ni ti... mala podjebavanja na forumu uvek postoje, ali kad neko ko je napusen i dodje sa novim nickom da bi pravio picvajz, ne moze da ocekuje da ce izaci iz svega cist. Toliko o tome. Da se pozabavimo temama a ne ko kome majku ili oca, slazes se? :lol:

Mi se oko tog Dubrovnika nismo razumijeli, tačnije ja sam rekao da je Dubrovnik bio u sastav Ilirije, a trebalo je reći u sustavu Ilirskih provincija u napoleonovoj državi....Ipak, nisam istoričar već zdravstveni radnik koji se intezivno bavi naukom, što ovdje. što u inozemstvu....
A prozivati me i pronalaziti moje reinkarnacije u svakom novom korisniku stvarno je neukusno, složićeš se, zar ne?
Pozdrav, analiticar

analiticar:
Mi se oko tog Dubrovnika nismo razumijeli, tačnije ja sam rekao da je Dubrovnik bio u sastav Ilirije, a trebalo je reći u sustavu Ilirskih provincija u napoleonovoj državi....Ipak, nisam istoričar već zdravstveni radnik koji se intezivno bavi naukom, što ovdje. što u inozemstvu....
A prozivati me i pronalaziti moje reinkarnacije u svakom novom korisniku stvarno je neukusno, složićeš se, zar ne?
Pozdrav, analiticar
Ja sam ga samo poredio sa tobom sto se pravio lud...kao ne zna sta je napisao... secas se? i pp-a sto si nam slao... ali nemojmo o tome, bilo pa proslo. Kao sto rece Bogi :" Mozda je ovo pocetak duge saradnje..." :lol:

marlon:
Ja sam ga samo poredio sa tobom sto se pravio lud...kao ne zna sta je napisao... secas se? i pp-a sto si nam slao... ali nemojmo o tome, bilo pa proslo. Kao sto rece Bogi :" Mozda je ovo pocetak duge saradnje..." :lol:

Marlone, kaži javno, da li sam u tom pp bilo koga vrijeđao, psovao....? Naprotiv, nudio sam ruku pomirenja....zar ne? Reci ako govorim neistinu?

analiticar:
Marlone, kaži javno, da li sam u tom pp bilo koga vrijeđao, psovao....? Naprotiv, nudio sam ruku pomirenja....zar ne? Reci ako govorim neistinu?

Jesi analiticaru, jesi... al da ti kazem kad me vec vuces za jezik... ne mozes tako. Prvo vredjas, pa onda nudis ruku, pa se ljudi smire, pa ti opet po starom... pa kad popizde i oni kojima to nije obicaj ovde, onda ti opet pp... neznam sta mi bi.... ne ide bre tako. Vidim sad normalno razgovaramo, nadam se da ce tako i ostati.
Pozdrav.

Valjda će tako ostati. I okanite se svađe sa Bilijem. Svako međusobno neslaganje završi psovanjem i svađom, što datira od ranije.
Znači, ako ćete da nastavite, malo spustite tenziju. Pozdrav svima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back