E, TEK SAD SAM LJUT...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

billy_THE_kid

Primećen član
Banovan
Poruka
929
eremita:
Такви као што си Ти... људи који само потхрањују мржњу јер верују да ће у томе нешто профитирати...

Eto....ja ga lepo pitam...a on, tako.....
Zasto, druze....????
zasto odmah grubo???
nista ti ruzno nisam rekao...:)

A, i veruj...nisam bas provalio sta si hteo da kazes...ajde, molim te sad, ispocetka, polako.....i da ima nekog smisla.....

Koncetrisi se na to da probas da ne lupetas bez veze.....nije tesko....

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
billy_THE_kid:
hehehheee....toliko o toleranciji male grupe ( mala, mala, mala, grupa ......edera )
ccccc.......pa vi ste bre, vise sekta...hahhaaa.....nemoj da vas neko dira....zajedno ste jaci..shatro:P

E da znas sta znaci eremita, onda ne bi lupao ko demoNkrate u serpe i lonce, al posto si se sam izjasnio da vise volis u bulju nego u pitchku, ne vidim sto se sad ljutis... al to je zbog teme verovatno :lol::lol::lol:

billy_THE_kid

Primećen član
Banovan
Poruka
929
marlon:
E da znas sta znaci eremita, onda ne bi lupao ko demoNkrate u serpe i lonce, al posto si se sam izjasnio da vise volis u bulju nego u pitchku, ne vidim sto se sad ljutis... al to je zbog teme verovatno :lol::lol::lol:

Nisam reko da vise volim u bulju.....reko sam da mogu da ga stavim gde hoces...nisam gadljiv....

Eto, tebi mogu i bulju i u usta....no problem...samo da drzis za to vreme kapicu na glavi

billy_THE_kid

Primećen član
Banovan
Poruka
929
Strela:
Takvi kao ti.
Sve im nešto smeta i ne valja u Srbiji, narod ne valja, narod je glup...uvešće
Srbiju u Evropu, makar i bez Srba...i bez Kosova...

Nije valjda, strelo, da sam ja najveci problem Srbije....cccccc

I nikad nisam rekao da cu uvesti Srbiju u Evropu...naprotiv, ja mislim da ona nikada nece u Evropu....ni sa KOsovom, ni bez njega....

billy_THE_kid

Primećen član
Banovan
Poruka
929
Zarathustra:
Могу да схватим да људи могу бити незадовољни актуелном ситуацијом у друштву али заиста не разумем људе као Тун и овај :confused:

Evo, posto si ti, bajo, jedini ovde koji se nije trudio da bude shatro duhovit i bezobrazan, kazacu ti iskreno.....boli me za situaciju u drustvu...skroz...

Ali, dobro se zezam , dopisujuci se sa ovom malom grupom ( mala, mala, mala,...grupa pederaaaa...... )

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
billy_THE_kid:
Nisam reko da vise volim u bulju.....reko sam da mogu da ga stavim gde hoces...nisam gadljiv....

Eto, tebi mogu i bulju i u usta....no problem...samo da drzis za to vreme kapicu na glavi

Стоко безрепа неваспитана... после када Те неко кресне, има да трчиш код јоминија да се жалиш и крештиш као нека жена... а први си почео са увредама... сељоберу један...

subara7cw.gif
subidubi1tn.gif
plavicetnika6od.gif

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.433
eremita:
Стоко безрепа неваспитана... после када Те неко кресне, има да трчиш код јоминија да се жалиш и крештиш као нека жена... а први си почео са увредама... сељоберу један...

subara7cw.gif
subidubi1tn.gif
plavicetnika6od.gif

Eremito usamljenice, sto neces u nasu grupu Kolibri? :lol::lol::lol:

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
marlon:
Eremito usamljenice, sto neces u nasu grupu Kolibri? :lol::lol::lol:

Драго ми је да бар Ти Марлоне знаш шта значи мој ник... али што се тиче Колибрија овај Били д дрипац им је изгледа утекао ... па дошао овде да цвркуће... 8-)

Треба га ставити на ИГНОРЕ, ИГНОРЕ, ИГНОРЕ, ИГНОРЕ...

billy_THE_kid

Primećen član
Banovan
Poruka
929
eremita:

subara7cw.gif
subidubi1tn.gif
plavicetnika6od.gif

Izvini, decko, sto si ljubomoran???
Ma necu mu nista, sta si se ti uzbudio??
Ajde, procitaj temu ispocetka, i vidi ko je poceo sa uvredama....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.