E sato

*******...koliko ljudi toliko tjudi...neko voli chorbu sa spermom, neko da mu svršavaju p licu, neko da mu ne svršavaju po licu, neko da bude shamaran kurrcem...

...i oće li bre neko da mi objasni što je ******* manje nekulturno od ******, pa na ****** zvezdiči, a na ******* ne zvezdiči...

*******...koliko ljudi toliko tjudi...neko voli chorbu sa spermom, neko da mu svršavaju p licu, neko da mu ne svršavaju po licu, neko da bude shamaran kurrcem...

...i oće li bre neko da mi objasni što je ******* manje nekulčturno od ******...
Zanimljivo je da si ako to ne voliš,ili makr ne toliko ko ''većina'', oustcast:mrgreen:

urban i fensi...

...joj...ne pocećaj me, opet ću se iznerviram...
Ovako će svi da izgledamo
image.php
...:mrgreen:
U njihovom ''Novom Svetu''...Ako je poznato,prevario si se:lol:

onaj zbog kog ste sad ko strine:)
a da obrnemo temu pa da vidimo kako pljujete devojke koje ne vole da pushe i sl.
a sad pljujete i kad neko voli svrsavanje po licu:)
nemate pojma:P

Kad naiđeš na zid kaj se ljutiš?:mrgreen:
Ovde niko nije ni reko da podržava june u komentarima o pušenju,gde si to našal samo ti znaš...To je meni trivijalno...

mislis o gutanju?
a vidis, ja ne da sam ga podrzala nego znam apsolutno o cemu covek prica.
tu se radi o kompletnoj predstavi o seksualnosti ne samo o manje ili vise dragoj pozi.

Jeste nekad razmisljali zasto neko nije za vas i vi za njega i zasto ste se rastali?Sta mislite zbog cega su vas ostavljali i zasto ste vi pojedine ostavili..da li za svakog postoji nesto odredjeno sto nemate ili sto nedostaje osobi koju trazite?eo ja cu prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi
Ma opusteno matori...
Ak ih ne mozes pobediti pridruzi im se...

Jeste nekad razmisljali zasto neko nije za vas i vi za njega i zasto ste se rastali?Sta mislite zbog cega su vas ostavljali i zasto ste vi pojedine ostavili..da li za svakog postoji nesto odredjeno sto nemate ili sto nedostaje osobi koju trazite?eo ja cu prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi

ako TO nije TO, onda znaš ili taj drugi zna i nema svrhe gubiti vrijeme

:eek: ozb?

.. zar ti je to zaista najbitnije ?
Nemoj da ste tolko povrsni nije to mala stvar..normalno je ako su neke gutale ili radile nesto sto druge nece..da se covek oseti uskraceno..i aj ne pretvorimo temu u gutanje:neutral:
mislis o gutanju?
a vidis, ja ne da sam ga podrzala nego znam apsolutno o cemu covek prica.
tu se radi o kompletnoj predstavi o seksualnosti ne samo o manje ili vise dragoj pozi.

:zag:

Back