E sato

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.389
Jeste nekad razmisljali zasto neko nije za vas i vi za njega i zasto ste se rastali?Sta mislite zbog cega su vas ostavljali i zasto ste vi pojedine ostavili..da li za svakog postoji nesto odredjeno sto nemate ili sto nedostaje osobi koju trazite?eo ja cu prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi

Jeste nekad razmisljali zasto neko nije za vas i vi za njega i zasto ste se rastali?Sta mislite zbog cega su vas ostavljali i zasto ste vi pojedine ostavili..da li za svakog postoji nesto odredjeno sto nemate ili sto nedostaje osobi koju trazite?eo ja cu prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi

taman sam tela da kazem kako super temakad procitah poslednju recenicu:zcepanje:

a ta koja guta nek bude i najori gabor i smaracica, nema veze;)

prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi
zezash se?
rastali smo se, jer nismo trebali ni da budemo zajedno, al iako smo bili, eto greshka yebigaa ..na greshkama se uchi i onda pravimo bolje izbore :p
tako to ide nekako..ma hlade se ljudi vremenom, neki veshto kriju loshe strane i tako..ima svega i svachega :)

zezash se?
rastali smo se, jer nismo trebali ni da budemo zajedno, al iako smo bili, eto greshka yebigaa ..na greshkama se uchi i onda pravimo bolje izbore :p
tako to ide nekako..ma hlade se ljudi vremenom, neki veshto kriju loshe strane i tako..ima svega i svachega :)

Ne zezam ozbiljno sam skapiro da mi uvek nedostaje neki delic ako joj gadno da proguta

Hej,George..u prvi mah pomislih napokon tema..ali samo u prvi mah..uvod ti je preobiman za posljednju rečenicu(nisi ga morao tolikim napisati):zper:

A sto se vezujemo za moj problem nije tema licna bar pogledajte gde su ?upitnici??:neutral:

Svejedno...sto vazi za tebe vazi i za druge..

inace..ti si napisao ovo..pa shvatih i da je licno tvoje....citiram:

?eo ja cu prvi najbitnije mi da guta a vecina nece pa zato nisam zadovoljan izborom..aj sad vi

kad malo bolje razmislim, sve se svede na nedostatatk ljubavi.
dok nje ima, sve se nekako tolerise, tj guta:mrgreen:
kad ona iscili, onda sve pocne da smeta, pa se razlog za rastanak nadje sam...:)

boredsmiley.gif

Back