Е; САД СМО ГОТОВИ!

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
март 21 2012
На Камчатки нашли машину стару 400 милиона година

Санкт Петербуршки археолози су пронашли фосиле на Камчатки, који су како се испоставило делови машине.

21.03.2012. Восток, Голос России

Руски археолози су своје резултате поделили са колегама из САД, који су потврдили да су ти фосили, очигледно, компоненте машине.

Стручњаци верују да би се машина такве старости (око 400 милиона година) могла сачувати, на пример, у мочвари.
У прилог овој претпоставци је чињеница да су ти предмети постали фосили у релативно кратком – по геолошкој скали – времену.

Научници су сугерисали да машина може бити ванземаљског порекла.http://facebookreporter.org/2012/03/21/на-камчатки-нашли-машину-стару-400-милио/

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Знам да није тема за политику али вест је толико сензационална да сам морао да је поделим
са вама - јер ако је ово тачно све што причамо и што се копрцамо ВИШЕ НЕМА БИЛО КАКВОГ
СМИСЛА а поготово било каква политика више нема смисла.

март 21 2012

Санкт Петербуршки археолози су пронашли фосиле на Камчатки, који су како се испоставило делови машине.

Руски археолози су своје резултате поделили са колегама из САД, који су потврдили да су ти фосили, очигледно, компоненте машине.

Стручњаци верују да би се машина такве старости (око 400 милиона година) могла сачувати, на пример, у мочвари.
У прилог овој претпоставци је чињеница да су ти предмети постали фосили у релативно кратком – по геолошкој скали – времену.

Научници су сугерисали да машина може бити ванземаљског порекла.http://facebookreporter.org/2012/03/21/на-камчатки-нашли-машину-стару-400-милио/

Знам да није тема за политику али вест је толико сензационална да сам морао да је поделим
са вама - јер ако је ово тачно све што причамо и што се копрцамо ВИШЕ НЕМА БИЛО КАКВОГ
jeste , pronadjen i u srbiji nuklearni reakotor sa pogonom na drva

pokojni klark je imao teoriju da je meteor sto je zveknuo u tunguskoj oblasti pre no sto je uleteo u atmosferu bio raznet samoubilackim nlo-om koji je sprecio ko zna sta sve moguce posto bi zemlja otisla na dobos a mozda i mnoge druge stvari u blizoj i daljoj blizini

март 21 2012

Ovo boldovano je najsimpaticnije: masina je stara 400 miliona godina, a covek postoji na Zemlji nesto vise od 4 milona godina!

I "naucnici" onda "sugerisu" da je masina MOZDA vanzemaljskog porekla....? :lol:

Руски археолози су своје резултате поделили са колегама из САД.[/B]

Sa kime su Rusi podelili??? A mi???
jel to glasacka masina mito? :eek:
:lol: GLAS PLUS
Машину су оставили Анунаки са планете Нибиру, ништа ново, ми анархисти смо то одавно знали. :per:

TO JE SRPSKO TAJNO ORUŽJE!

pokojni klark je imao teoriju da je meteor sto je zveknuo u tunguskoj oblasti pre no sto je uleteo u atmosferu bio raznet samoubilackim nlo-om koji je sprecio ko zna sta sve moguce posto bi zemlja otisla na dobos a mozda i mnoge druge stvari u blizoj i daljoj blizini

Ako je uistinu imao takvu teoriju, a ja nisam bas ubedjen u tu pricu, onda.......Je.bem mu teoriju, u kojoj nema nijednog dokaza za to sto tvrdi, naspram mnogo dokaza da je tungusku eksploziju izazvao deo komete.
Pre ce biti da si ti malo pobrkao loncice.

Sto se same vesti tice:
Prilicno je neverovatno da bilo kakav tehnoloski produkt u bilo kojoj sredini dozivi starost od 400 miliona godina.
Naravno ni to ne treba potpuno iskljuciti , ali bih ja pre verovao u greske oko datiranja tog predmeta, sto i dalje ne znaci da je predmet manje senzacionalan ako je star samo milion ili cak samo nekoliko hiljada godina.
Uostalom, (ovo samo kao primer) u jendom od staroindijskih jezika, cije poreklo seze mnoog hiljada godina u proslost, posotji posebna rec koja oznacava period vremena od cca.jednog milionitog dela sekunde.kakvog bi prakticnog znacaja mogla imati ta rec pre nekoliko hiljada godina, ako nije postojala tehnologija u kojoj ta rec ima sasvim odredjeno znacenje?

Poslednja izmena:

Back