Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.168
...shto bi moja pokojna baba rekla, e bash sam usr'o motku...
ops:
...bash sam se zapitao jednom kad sam video neku urmashicu da odlazi sa foruma, kao pa gde ide i zashto bi' otishla odavde, e trebalo mi je malo vishe vremena, ali sam i ja skapirao...i kao shto kazze naslov.... odoh, navuk'o sam se...
...ovo ja kao raskidam s' krstom...a, jednom sam i sa nekom ribom raskinuo tako, sa iskrenim rechima " odlazim, volim te, ali me chinish loshim,...loshim prema sebi i drugima, samo sam tebi ostao dobar "
...nije mi sve jedno, navik'o sam da dolazim ovde, ali moram sebi da dokazzem da mogu...a, ostavljam i cigare...
...a, kako vi to radite, mislim na rastanke...?
...e, volim vas sve koji ste mi se svideli...

ops:...bash sam se zapitao jednom kad sam video neku urmashicu da odlazi sa foruma, kao pa gde ide i zashto bi' otishla odavde, e trebalo mi je malo vishe vremena, ali sam i ja skapirao...i kao shto kazze naslov.... odoh, navuk'o sam se...
...ovo ja kao raskidam s' krstom...a, jednom sam i sa nekom ribom raskinuo tako, sa iskrenim rechima " odlazim, volim te, ali me chinish loshim,...loshim prema sebi i drugima, samo sam tebi ostao dobar "
...nije mi sve jedno, navik'o sam da dolazim ovde, ali moram sebi da dokazzem da mogu...a, ostavljam i cigare...

...a, kako vi to radite, mislim na rastanke...?
...e, volim vas sve koji ste mi se svideli...

aham