e ovo vam je jedna budala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
Velko Milkovic - pronalazac :)

na njegovom sajtu http://www.veljkomilkovic.com ima raznih smejalica, a jedna od zanimljivijih je:

Veljko Milković je napravio niz eksperimenata na osnovnom modelu - mehaničkom čekiću sa fizičkim klatnom. Svi ti eksperimenti su vodili ka zaključku da je uložena energija manja od energije koju uređaj proizvodi . Kako zakon održanja energije, koji pomaže kod tumačenja skoro svake pojave u fizici, ovde nije mogao da pomogne, dugo se nije ni pokušavalo sa teorijskim razjašnjenjem pojave.

ovo uopste ne bi bilo nesto posebno da se njegovo ime nije provlacilo i po dnevnim novinama, i na radio i tv i slicno....
 

Hauptsturmfuhrer

Početnik
Poruka
38
Ober, majke ti gde si uopste pronasao taj link.

:D :D :D

Meni se najvise dopada sledeca recenica:

"Pronašao je i rešenje kako ublažiti problem "ugroženog pronalazača" kome preti likvidacija - pa treba da objavi tajnu. Upravo to, Veljko Milković i čini kroz objavljivanje svojih knjiga i publikacija"

:confused: :confused: :confused:
 

Hauptsturmfuhrer

Početnik
Poruka
38
Ma mani ti njega. Ovde se smejemo samo Veljku. Imam jos par stvari o njemu:
- Zivim u Novom Sadu pa znam nesto o njegovim knjigama i sta se prica -
PRVO:

Lik se pojavio u Wilipediji. Povodom toga je izasao clanak u novosadskim novinama. Svi znamo kako radi wikipedija. NJEGOVA pojava tamo uz Nikolu Teslu i Milevu maric je bila senzacija.

DRUGO:

NASLOV teksta u novinama je bio PRVI GA PRIZNALI AMERIKANCI . Sta je tu problem?! Problem je u tome, gledao sam to priznanje od amera kada je gostovao kod Duska Bogdanovica na TV u emisiji TRECE JA. ALI KAKO SU GA PRIZNALI???
Kada neko posalje svoju knjigu u neku biblioteku, jasno je da ce se biblioteka tom coveku zahvaliti pismom sto im je poslao knjigu koju nemaju. Tako je on svoje knjige poslao u Kongresnu biblioteku u Vasington i od njih dobio pismo u kome mu se zahvaljuju na tome. TO JE NJEMU PRIZNANJE!!! ( izvinjavam se ali nisam nasao smajlija koji place ) Ali to nije jedino priznanje. Ima on jos takvih priznanja iz Biblioteke u Londonu i iz Moskve. ALO BRE!!! --- da ste samo videli facu Duska Bogdanovica!

DAAA, secam se da se jednom prilikom hvalio kako je - ovo ide bold - "BIO CLAN MATICE SRPSKE"!! ALO BRE! Hvali se sto je bio clan biblioteke!!!

TRECE:

Fascinira me njegovo "patentiranje" svake njegove recenice (uradite desni kilk na njegovom sajtu). Lik se izmedju ostalog bavi i Petrovaradinskom tvrdjavom tj misterijama, azdajama, duhovima, i slicnim creep-ovima.

CETVRTO:

Lik je objavio knjigu SVET MISTERIJA - mislim da se tako zove - u kojoj je objasnio sve misterije u svetu. ZAJEBAO JE I KLARKA I DENIKENA!

PETO:

dopisite...
 

Hauptsturmfuhrer

Početnik
Poruka
38
Pa u svim novinama. Od lokalnih "Dnevnik", "Gradjanski list" pa do "Politike". Mozes pronaci nesto preko Google-a ako ukucas njegovo ime i prezime.

Nego, pricao sam sa jednim likom o ovom slucaju. Ima taj lik mozga da je nasao put kako da unovci svoje ludilo. Dobro se promovose i uzima lovu. Izdao je dosta knjiga koje sigurno imaju svoju publiku.

Njegova arheoloska otkrica "prepotopska". starija su od 1.750.000 godina.
http://www.veljkomilkovic.com/Arheologija.htm

Ima ona recenica na sajtu. "... gde se skolovao i studirao istoriju". Da li je diplomirao i na cemu?. To ne znaci da je zavrsio studije! Koliko je ispita dao?

A ovo?!?:
http://www.veljkomilkovic.com/alternativna.htm
 

simple_things

Zainteresovan član
Poruka
382
Čekaj.........čemu smeh.......ko je od vas pokušao ikada da napravi nešto novo.........
Mislim,ne znam lika .....to sve jesu relativno sitni pronalasci,ali mogu da olakšaju život i pri tom su ekonomični..
Jeste li vi veći pronalazači od ovog Veljka........
Mislim ,ako jeste ,željno iščekujem da čujem .........
 

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
ne mozes biti 'veci' pronalazac od veljka posto on nista nije pronasao....
tj, on se trudi da pokaze da je pronasao perpetuum mobile....
covek mlati praznu slamu....i to je evidentno, pogledaj njegopv sajt, i seti se onoga sta si ucila/ucaio u 5. razredu osnovne skole
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top