E ovo se zove ispala

hahaha :D. Pa ti znas gorgi da sam ja majstor rukovodjenja zenama :D. Ali sve je to generalno na silu, borba polova itd... A na kraju dana mi muskarci imamo mnogo stresnije iskustvo no one. Naravno tu je uvek jaca muska volja i naturalni bonusi na rukovodjenje divljim zverima ( godine stocarstva su dale svoj danak..). Ali opet istina je ona koja se nikako ne svija ni jednom muskarcu, pa cak ni onima na vrhu,

Sacuvaj boze ,kakvi zenomrzacki razgovori.......sta su te zene radile,kad se ovako o njima prica,pitam se? jos samo fali marjan,tebra,da zapecati pederastiju.......z:mrgreen:
 
mene je bio blam dok sam gledala ovo iako ne razumem flamanski :neutral:
koliki kreten treba da budes da ne poznajes devojku toliko da je zaprosis javno na terenu punom mamlaza koji samo traze da se dobro zabave i da ne znas kako ce ona reagovati....i na kraju krajeva tako je neprikladno da bude publika i javno ponizavanje na stadionu ako dvoje odluci da se vencaju :neutral: blamcina.
 
Fazon je..sto je coveku to mogao da bude najjaci dan u zivotu....Na stadionu svog kluba zaprosio je devojku koju voli...ali naravno da je tu seljanka koja sve to pokvari....:thumbdown:
Mislim da lika sad boli tuki...vazno je da je Briz pobedio....ipak..jedan je Briz a seljanku kao sto je ova moze da nadje na svakom cosku... :pivce:
 

Back
Top