E ovo niste znali !!!!

to nije tacno - bar ne u svakom slucaju mozda ako ti se salo nagomilava bash u donjem stomaku i mozda ako imas 100kila pa se ugojis na 115...

ja sam se ugojio sa 53 na 73 pa nista(ali nisam debeo nego sam pre bio mnogo mrsav ko saraga)
 
ima li pismenih ovde?
ja sam reko bre. merio sam tezinu i duzinu i ugojio sam se dvajes kila i nije mi se skratio!
citajte malo pobogu zato ste na forumu...

i sad ja treba da verujem nekoj baba-zvaki a da ne verujem svojim ocima!?!? tako me jedan ubedjivao da ne postoji duron 650mhz a ja ga imam u svojoj mashini - ne razumem tu upornost
 
Kameni:
Gubitak suvišne tjelesne mase : :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaki liječnik vam može potvrditi kako je kontrola tjelesne mase izrazito važna za veličinu penisa. Kad se muškarac udeblja, nabor masnog tkiva koji okružuje bazu penisa se povećava i na taj način smanjuje penis. Zanimljiva činjenica o kojoj treba razmisliti glasi: svakih 15 kg viška smanjuje penis za 2.5 cm!

[/b]
Ma to ti se samo cini-kad krenes na pisanje pa pogledas dole cini ti se da ti je kraci.Evo,imam jednog druga koji ga uopste ne vidi od stomaka i svaki put se istraumira kad pogleda dole...Onda se malo pipne i vidi tj.oseti da je sve na svom mestu...E,volim ove intelektualne razgovore!Ovo je nivo dostojan bundeve!
 
A ja sam pomislila da su oni iz rezije ovde sa foruma, kao sto su obojioli u stamparsku crnu imena ovih bivsih sada neaktivnih forumasa, umesto da budu u plavoj boji isto kao i i mi, da su isto tako i izbrisali stvari kao sto su "Poslednja promena..." i potpis jer su mislili da je to zastarelo pa nisu ni razmisljali da bi bilo besmisleno da to obrisu ako vec ostavljaju postove.
 
nije sigurno da su neaktivni.. tada si ovde mogao pisati i neregistrovan.. vidis gore kako sam ja zaboravio da se prijavim, pa sam napisao post kao gost..
nego, da ne bi ispalo da samo cetujemo, sta ti mislis: da li ti se smanji kita kad se ugojis?
 

Back
Top